Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVO MAGAZINE!!! NE VOLIM TE AL OVDJE SI IZURINIRO U USTA ZVIZDICU I KOMPANIJI
To je van svake pameti. Loan ili kredit sa otplatnim planom nigdje u svijetu se ne tretira kao investicija! U BiH investicihe nisu sigurne!
Prvo pojesti kutiju!!!
Magija Isto kao što je Damir Marjanović od ljevičara postao usroljevičar i nakurnjak.
Ako je od SDP, previše je...nepismeni majmuni. EBRD nikada ne bi došla u BiH da im nije cilj zaustaviti prodor kineskih investicija. 20 godina su nam davali kredite na kapaljku uslovljavajući nas svim i svačim. Evo ih sada, dijele kapom i šakom. Hvala Kina.
ne mozes vjerovati kakvi sve ublehari zive na grbaci naseg naroda...
Kakva predstava za crvenu bagru a onda pričaju o glasačima drugih stranaka da su "nepismeni i krezubi". Pa kome nije jasno da je kredit investicija nije ni za ša drugo nego za baštovana...
Evo ja ću objasniti narodu.Mile je dobio kredit ,odnosno RS kao uslov prihvatanje MAPa,i to ako se ne varam skoro duplo veći od FBiH,a sve vraća država BiH.Bošnjači političari Mile vas je opet preveslao.
Postavljaš pitanja na koja svi znaju odgovore.Mešetarenje narodnim novcem i resursima je uzelo maha i djeluje kancerogeno do nivoa svakog pojedinca.Nama ostaje samo evidentna bjeda.
Trebali ste ući u vlast pa obezbijediti nepovratna sredstva , a ne iz hlada opozicije srati , paceru jedan
Jedino kod nas se zove investicija kupovina mobitela od 2000 km, tako da to i ovi kreteni na vlasti isto zovu
Prvo naucimo sta je novac!!!!! Bankarski sektor radi za pojedinca, izbacimo ga iz zajednice!!! https://goldsilver.com/hidden-secrets/
Jesi li se najeo od glasačkih kutija Magazinoviću?
Ustvari nas zaduzivat
Tu ce se raztalit, pa ce poskupljat sve, narod ce vratit ha ya sramotno , volio bi da se prestanu zaduzivati
Ne mogu da vjerujem koji ublehas I pri tome totalno neupucen u tematiku. Jel to najpametnije sto je mogao pitati ?
@Reisova Ovo pitanje nije nimalo plitko! Da li bi se uvrijedila kada bi kao vjencani dar umjesto zlatnog prstena dobila papirni brodic ili recimo 1Kb prostora na nekom usb stiku?