Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti, Nermin Niksic i Damir Masic cete sahraniti SDP-e jer ste sebicni i ne vodite racunima o interesu stranke vec samo o vlastitom interesu. To je sustina stvari.
@emirdedy jedino izdvojiti becirevica,jer nesto vrijedi,ostalo kao i po drugim strankama
Nikšić,Magazinović,Čengić...sretno u propast.
E moj jarane nema vas ni na mapi
Samo zakon o vanrednim izborima je lijek za uhljebe poput tebe.
SDP je pod kontrolom Srbije, samo sluge Srbije su ostale u SDPu
Isti oni koji su bili kandidati za glavni odbor bili su kandidati na prošlim izborima. Isti ti se uvaljuju u NO i UO Isti ti biće kandidati i na sljedećim. Grupica od 50-100 ljudi drži sve konce u rukama i dobro naplaćuje svoju "ljubav" prema SDP-u uz pomoć magazinovića, mašića, čengića...Onaj ko sa njima nije guz... haver nema šanse.
SDP će vjerovatno postati minorna stranka poslije sljedećih opštih izbora ako se nešto ne desi "golemo". Čengić/Magazinović/Mašić trio definitivno ne odaje sliku predstavnika biračkog tijela na koje tipuju. Likovi su salonske komunjare koje je "rodio" Zlatko.
Imate. Li. Vi. Kakvih. Stranačkih. Principa. I. Spominjete. Li. Ih. Ikada???? Samo o pričate o kadrovima, odborima itd itd.... Sami sebe kopate, ne treba vam bikakav fantom vanjski....
Na svakom članku o SDP-u većina komentatora su SDA. Prate, spinuju, ljagaju, pljuju.
Vi ste svakako donji na sljdecim izborima. Ti pojedi glasacku kutiju sto si obecao muflonu jedan
Glasačku kutiju pojedi :D To ti je jedno od izbornih obećanja :D
Magazinovic🥳🥳🥳
Vi ste veći lopovi od SDA! A SBB je još gora stranka. Svi ste u 5 grama. Lopovi i sami sebi svrha. Nemate pojma kako se vodi država al zato znate završavat ispod stola i pribavljat ličnu korist profesionalno! Sve vas zajedno treba na giljotinu, skup je metak a puno vas ima! Izdajnici države! Smrtna kazna!
ovom magazinovicu kad vidis facu i frizuru iz 1953. jasno ti je o kakvom se tipu radi.
SDA je u Sarajevu od lopova napravila gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
Najveći SDA kriminalci ni vodu ne moraju plaćati, ni komunalije, niti odgovarati za kriminal i korupciju!