Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko vam yyebe mater , ja svaki mjesec metnem 4 stoje u džep
@prstenDy .... bez zayyebancije , za Ruse neam pojma , za Tursku znam da nema centa kredita kod EBRDa i MMF , jaka ekonomija , Kina najbrže rastuća ekonomija svijeta , drugi BDP trenutno , haman "vlasnici" USA jer su kupili američkih obveznica u vrijednosti oko 500 mlrd dolara. Možda i nije loša ideja da se okrenemo knjima
@asturias007 .... BAMova bolan , ukupno s toplim obrokom i prevozom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj lik je postao sve nebitniji kao i njegova stranka.
Pa ja kako postaju vaznije ONE stranke, tako i drzava postaje sve naprednija, haman da su ti ubacili i salame u sendvic
@lakoje ... 23% je u krilu turske, rs u krilu rusa, a hrhb u krilu zapada. svako sebi i kraj priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je istina. Interes EU je sve manji dati kandidatski status BiH. EU članice su sve desnije orjentirane, teško će biti i za makedonijiu i albaniju. Ako desnice ukinu pomoć BiH onda će se zemlja raspasti. Desničari u EU nemaju ništa protiv pripajanja RS Srbiji. Jedino Hrvatska ima nešto protiv. A Slovenija već ne. Oni to čak i zagovaraju.
Znaci ne moramo u NATO? 😂
A dobro šta bi on i svi ostali domaći političari da uđemo u EU na lijepe oči i na sadaku ?!
e nece ni u krilo rusije sto bi ti izgleda i volio jazavce
Ne treba EU ovdje da dolazi, mi čemo otići EU, a ovi ovdje nek se .......
"kažnjavaju građane, a pogoduju kriminaliziranim političkim elitama" Ti isti građani biraju te kriminalizirane političke elite. I treba ih kazniti.
Da se tvoja pika nebi ti bio Magazinovic nego Bankarevic !!
Pa Turabije nece uskoro postojat, ako ne budu slusali Amere.
Dobrodošli u Zarobljenu državu BiH
Treba se malo okrenuti na drugu stranu bar samo dok eu malo razmisli sta moze izgubiti.
Ja samo znam da mi imamo zakone i privredu kao što ima Evropa,mi ne bi imali potrebe ni za Evropom nit za ostalim navedenim državama koje se žele nametnuti Bosni i Hercegovini.Sjećam se dobro ko nam je nametnuo sav jad koji sada trpimo.
Svaka je na mjestu ali daj Bože da te neko iz EU čuje. Mislim da sa ovako razjedinjenom vanjskom politikom EU i onim klovnom trenutno što vlada u Americi i ne možemo očekivati više.
kad ces ti preuzeti stvari u svoje ruke a ne skupa sa ovim iz vlasti primas ogromne pare za nerad, njima bar za sve marifetluke psujemo mater i krivimo ih a za sta ti primas platu?
@nekaDJodmaDoleCJ preuzece stvari u svoje ruke kada bosnji prestane biti bitno da je NJEGOV u vlasti i kada hrvatu bosna i hercegovina bude domovina a ne tamo samo neko mjesto prebivalista i kada srbi odluce kao i hrvati da su rodjeni u BiH i da nisu srbijanci nego pravoslavci bosanci
23% je u krilu turske, rs u krilu rusa, a hrhb u krilu zapada. svako sebi i kraj priče.
Najpogubnija je trenutna "etnokratija" koja zapravo i nije demokratija vec vise diktatura etno elita uz pomoc nacinalizma kao ideoloske podloge. Obicni gradjani zele gradjansku drzavu i ta zelja ne negira niti osporava bilo koji etno kolektivitet ili bilo koji identitet. Uslov za odrzavanje na vlasti etno elita je konstantno pravljenje medjuetnickih tenzija koje opravdava njihovu vlast i postojanje.