Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo vraćanje Republike
Krenite da je uzmete...čemu strah
I imamo pravo da vratimo Ustav Republike
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Vidjeli su da su pogriješili, jedino pravo rješenje je vraćanje ustava Republike Bosne i Hercegovine i građanske domovine svih kojih je vole, kome se ne sviđa imate otvorena izlazna vrata !
U pravu si ...pravac Ankara
@Chica75 Pa prelazak na Islam ne mijenja krv ili etnicitet, ali kad ti turcin sprovodi pravo prve bracne noci 500 godina, e to onda svasta mijenja, pravoslavni turcine.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa kriza je u BiH vec 25 god. odkako je dejton napravljen krizaje jer ga svako na svooj nacin tumaci a manjine zanemaruju.
Republjik kosova ❤️❤️❤️❤️❤️
Uskoro ode entitet rs u tri pm
@Dino Z aha, kad amerikanci nesto mjenjaju znaj da im se skupilo viska oruzja po hangarima
DinoZ- pa Mile ga je uništio, Amerikancima i ostalima ništa nije ostavio! A svojima - tek ništa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lobiranje---->mito
Krele - pa kolike vam je Milokrad dolare slupao na lobiranje u USA i u Judeji? Od USA dobio sankcije i magareću klupu, Jevreji mu poslali lika od 1000 godina sa kojim nisu znali šta će. Za uzvrat doveo im je jedno tuce turista za pet godina " truda"!
@alejalipa92 ako je mile slupo ne morate i vi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koje trolanje....
Jedan kongresmen ne cini proljece.
@Tvrtkov A jedam kim yong uplasi cijeli svijet
a pet kongresmena čine jak lobi klub!
SAD zaustavile rat? Pa SAD su ga i zapocele. Koje licemjerstvo!!!!!
Prije svega da vam objasnim mada se nece mnogima svidjeti !!! Njemacka i Rusija su zapocele sa razbijanjem Jugoslavije a cinjenica je da je Amerika zaustavila sukob u BIH...
@kasperSRB1 Sve je to legitimno sa njihove strane, ali ni sanjali nisu da bi se mi mogli ovoliko klat, znači opet je do nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa naravno... to je davno bio plan Zapada. Rasturiti Jugu ... zamazati oci srbima sa PR (citaj rs) i na kraju sve pod drzavnu kontrolu bez entiteta...
Gradjani BiH sanjaju dan kada ce Nermin Niksic i Sasa Magazinovic sa svojom strankom i ostalim patriotskim strankama u BiH, izglasati Zakone o nelegalnom sticanju imovine i kada cemo imati spisak boraca ucesnika rata ‘92-95”. Mnogi ce iz SDA na robiju.Vrijeme je za promjene.
Podržavam da to bude juče, ali šta ćemo sa sljedbenicima UZP gdje ima više boraca i invalida nego stanovnika.
da su osmanlije bili crnci, danas bi srbija bila ko nigerija
Zato je samo u 23% polu crnaca, ciganija. Davanje guzova bez otpora i borbe je dalo rezultat.. Ruzni ste ko turci, imate imena i prljavu vjeru kao turci.. Vozdra. . tjesite se
@bbrs bajrak islama nosimo
Jbg da Ameri onda ne zaustavi nebi ni deyton 1 trebo
Slazem se da smo bili u tom momentu u nezavidnoj situaciji !!! Ali vi to da izvedete niste mogli bez njih.Pa vi za tri godine niste osvojili kvadratnih metara zemlje koliko ste za petnestak danas osvojili opstina...
@kasperSRB1 - a šta ste vi jadovi mogli, da nije bilo Srbije? Nestali bi za 10 dana!
a ovaj sasa magaza je li iz SDA SDP ili HDZ ili 90 teke , 20 teke ili je iz ratne i tegobne 93 ce ili je SDS, SNDS ili SBB ...ups kako glupo pitanje pa to je sve isto
Ovaj Tutkum koji nezna kud je pošo ili došo bio neki dan sa Nikšićem kod Dodika koji je uvalio ovu dvojicu novih članova Aćimovića i Mijatovića iz njegove partije na najglavnija mjesta u SDP i radiće za Dodika i Čovića ( dogovoreno na Jahorini) na razgradnji države BiH.
Misliš tutkun? Uvalio??? Pa vama su uvalili sve i svašta - zato ćete sada plačati!
Konacno da i po koji Amer predlozi nesto pametno, jer ocito da se sa ovim iz sumske nemoze normalno dogovarati!!!
povraća mi se kad vidim ove naše političare