Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kome više nije jasno da nas samo jedinstvo može spasiti! Ovo nije demagogija nego realnost! Zamislite hipotetski da oni umobolnici realizuju svoje, pa mi doživjeli takav kolaps da nam ni Grčka ne bi bila ravna, kako god ekonomski ne možemo jedni bez drugih!
ma sreca pa i Evropska unija ne po ziva samo nacionalisticke stranke na pregovore, jer bi oni to dogovorili za deset minuta da se podijeli zemlja na tri dijela... i to bi nas samo u novi rat povelo
Pa u pravu si, sreca pa nas ima i koji drugacije mislimo, pa necemo dozvoliti da nas takvi podjele.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako nekako i dodje, ali zna se da postoje neki kojima odgovara svaka prica o podjeljenosti i nacionalizmu, ne dajte im da nas zavade kako su mnogo puta do sad!
Ma bas, a kakvo je vase rjesenje za podjeljenost, da svi budemo Bosanci i pricamo bosanski? I da se neko odrekne svog identiteta? Ja nemam nista protiv jedinstva, super j to, ali hajde da se zovemo Srbi svi , jel moze?
PA PONOVO POGLEDAJ SETA I OVAJ PUSTI PUSTI TON ...IPAK NIJE NIJEMI FILM...OVO JE 21 STOLJEĆE...I OBRATI PAČNJU NA 8-10 MINUTE...UZMI KOKICE I KOKA KOLU I OŽEZI
Možeš li nam ti Magazinoviću objasniti kako je Rim kreirao Bošnjake, Srbe i Hrvate?
Problem je sto pojedinci ne zele napredak ove drzave, te s toga zagovaraju kontriranje o bilo cemu da se radi... Nazalost to je realnost
NEAM JEDNOGA GLASA, BALIYADZERO, PRESTANI SANJATI OLOSU PARAZITSKI!!!!!!!!!!!!!!!!
Nacionalizam nas je doveo do toga da u 21 vijeku nam tramvaji ne rade,da djeca u skolu ne idu,da nema grijanja.Koliko ce nam trebati da shvatimo da samo skupa nesto mozemo,i to ne nesto sitno,vec golemo.Magazinovicu,svaka cast,daje primjer ostalim politicarima.
NE, DOVELE SU TE TVOJE ODLUKE DO TOGA, MUTAVI TURCINE!!!! A NAS HRVATE, KAO I SRBE, SU DO TOGA DOVELE ODLUKE TZV. MEDJUNARODNE ZAJEDNICE!!!!!
Jasna i glasna poruka!!! Svaka cast Magazinovicu!
SAMO U SVOJE IME I U IME NARODA KOJEGA PREDSTAVLJAS I KOJIME SI DIJELOM PRICATI MOZES, TURCINE!
Jedini nacin da se izvucemo iz krize, jeste da se ujedinimo i pregovaramo sa strancimo ko jedan. Podjele na neke dijelove nisu potrebne jer ce nas to jos vise udaljiti od EU.
BOSANCERO, JEDINI NACIN DA SE MI HRVATI IZ HERCEGBOSNE IZVUCEMO IZ KRIZE JESTE DA VAS PARAZITE BALIYSKE SKINEMO SA VRATA I ONO STO PRIVREDIMO OSTAVIMO SEBI!!!! JEDINI NACIN DA VI PIOVECATE SVOJ OPSEG PARAZITIRANJA JESTE TVOJ OPISANI, TO SI U PRAVU!!!!! ZATO PRESTANI GOVORITI I MISLITI NA SVE NARODE KOJE ZIVE U OVOJ KOLONIJI I MEDJUNARODNOME PROTEKTORATU, BALIYADZERO, JER MI NEMAO ISTE INTERESE, CAK NITI SLICNE!!!! SHVACAS, PARAZITU BALIYSKI????? GOVORITI SAMO U SVOJE I U IME SVOJEGA NARODA MOZES, NAMETNICE TURSKI!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wD80ofFB8zQ obavezno pogledati.......
Pa tesko je natjerati kriminalnu SDA da se slozi sa onim sto je dobro za gradjane jer bi to automatski znacilo da nije dobro za njih.Tesko je nagovoriti Covica da odustane od 3 entiteta jer samo kao predstavnik nacionalnog Hrvatskog "tora" moze da pravi po Mostaru Vile od nekoliko miliona maraka,sa Dodikom ista stvar.
...a zlaya je drmn'o 2 miliončeta od ministarske plaće? :)
Prvi put cujem za ta 2 miliona ;)Znam da je od 1998 godine sva primanja zaradjena politikom davao u dobrotvorne svrhe,stipendije itd ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...pratim ja vas :))
sta kenji ovaj podrumas???....jel su i njega vodili u evropu :))))))
A jesu se neki poradovali da cemo dobiti suspenziju... Bilo bi suludo izgubiti tj prokockati nešto ovako vrijedno radi gluposti
svaka cast Magazinovicu, danas sam bas gledao predstavljanje u Vijecu Evrope, i zaista sam bio odusevljen vama i gospodinom Sepicem. samo velika steta je sto nema vise ljudi u politici kao sto ste vi Magazinovicu
GOVORI U SVOJE IME, BALIYADZERO, JER U NASE HRVATSKO IME TO BALIYSKO PSETO NE GOVORI, KAO NITI U SRPSKO STO SE TOGA TICE!!!!
zajedno, slozno, jedna drzava! ako nastavimo kao ovaj put od nas bi i moglo biti nesto.
NEMA NIKAKVOGA ZAJEDNISTVA MEDJU ONIMA KOJI GENOCIDE I ETNICKA CISCENJA JEDNI IZMEDJU DRUGIJEH VRSEBOSANCUGO, TO TI TREBA BITI KLRISTALNO JASNO KAO I OSTATKU TVOJEGA MALOUMNOGA PARAZITSKOGA BALIYSKOG PLEMENA!!!!!!!! SAMO U SVOJE IME I U ZA INTERESE SVOJEGA NARODA PRICATI MOZES, I NISTA VISE!!!!
Kad se hoće, sve se može. Eto par godina truda i rada i dosli smo na "bijelu listu", mozemo barem slobodnije putovati. Problem je što još uvijek djeluju jake struje unutar BiH kojima je u interesu da budemo i ostanemo fildzan zemlja zakljucana za svaki ulazak i izlazak iz nje