Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje si kralju glasačkih kutija hahhahh
Saša Magazinović se sastao sa savjetnikom savjetnika od pomoćnika nečega i nekoga i iz prve ruke nam govori nešto što nam se servira više od 20 godina.
Da je bogdo tako, nego je obratno - sastao se sa pomoćnikom pomoćnika savjetnika.
EU je najveca prepreka svim clanicama EU i ljudskim pravima i slobodama ...
SAD su jedini iskreni prijatelji svih gradjana BiH, jer imamo zajednicki interes, stabilnu, razvijenu i prosperitetnu BiH, mi zato jer ovdje zivimo, a oni zato jer takvi im trebamo kao buduca clanica NATO-a.
Ovaj kreten Saša negdje u hodniku susreo nekoga,pa nama prosipa suplju da je njemu neko nesto rekao.Pa on tamo ne moze dobaviti ni do sefa lokalnog marketa.Toliko ga ozbiljno shvataju.
Kako rade apartmani Sasa?
U čijem fokusu? 95 su oni samo sa Hrvatima pravili raspored napada. A nama su dali Dejton. Republiku Srpsku SAD neće niekad rušiti dok važi dogovor sa Ruskom Federacijom. Zato i Erdogan pregovara sa Srbijom i Rusijom za neko rješenje koje se SAD nebi dopalo, a nas niko ni nepita. Tako izgleda situacija.
Ameri opet u Lukavcu.....
Imaju li oni tamo glasačke kutije?
Jadni mi ako si ti išta pregovarao za nas..😂
Koje preseravanje.Saša umjeto da trošiš pare od poreskih obveznika radi nešto korisno ! Ah da,zaboravio sam.Ne vole komunjare koristan rad.Samo bla,bla ,bla ....
Seminar ko seminar, šta lupaš i lažeš, i otkud socijal demokrata preko IRIa da ide kad je to desničarski institut
Da i kada je već “sastanak” kako si naveo sa utjecajnim sa kojima si kao ravnopravan.....što je slikano telefonom (i to lošim) ?
ko te je i zasto poslao, tebe se nista ne pita... isto kao kada bih ja svoja privatna putovanja objavljivao na Klixu...