Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zaista jadno i bolesno .... i na kraju nanose stetu samo svom gospodarstvu i ekonomiji, i uz to ta GEBELSOVSTINA ne prolazi ni u EU jer je i kolinda odustala od te price ... bolje je stvarati dobrosusjedske odnose nego siri mrznju i netrpeljivost ...
A čujte pare dolaze i u Hrvatsku isto tako za stipendiranje i svakojake akcije katoličke mladeži. Bila stipendija od Karitasa ili Napretka uvijek je uslovljena određenim elemntima koji meni lično ne smetaju sve dok nisu na štetu drugoga. Što se tiče kojekakvih naselja isto tako slična naselja imate u Hercegovini na svakom koraku, doduše malo uvijena u neke vjersko-turistčko- edukativne projekte iz Italije, Španije, Vatikana itd. Hami ne smeta ni to.
Ako dogura Hamo do parlamenta EU bilo bi dobro da kaze koju
Osmišljena i zlonamjerna retorika iz Hrvatske.... U S T A Š E .... da se razumijemo... i da dodamo da je Alija Izetbegović 90' sa ovakim idiotima zavezao zastavu i još dodao "komunisti su neprijatelji" - a da pojasnimo - oni komunisti koji su iz ralja NDH otrgli BiH i vratili joj državnost.
Laku noć pameti, mirno spavaj :)
Ova šokica ocigledno nije jahala ni jednog Bosanca do sad,zato nas i pljuje a da je, druga prica bi bila,jebiga nasa greska.
Magazinović ima najbolje šanse da bude predsjednik iz reda Bošnjačkog naroda. Mlad, britak, bez dlake na jeziku, patriotičan, jedino mora imati jake savjetnike da s kim ne zaratimo radi njegovih izjava kojim se voli gađati ikad treba i kad ne treba, a ne rijetko i voli kljunuti neku neprovjerenu informaciju.
Rece Sasa Magazinovic clan svega, svih tijela, svih organa, politickih i drustvenih, sa najvecim brojem putovanja o drzavnom trosku bez ikakvog efekta i koristi za gradjane, sa vidnom ambicijom da bude predsjednik SDP-a, iako nema nikakvih referenci ali zato uredno gradi hotel na Jahorini. Borci ARBiH glasati za SDP nece, radi ovog jednojajcanog klona Stase Kosarca, zvanog Sasa Magazinovic.
Dodje od predstavnika drzave koji svoje vlastitio stanovnistvo protjerase iz vlastite drzave svojom politikom a o etnickom ciscenju Srba da i ne govorim. Nego mudraci od cega vaam se izseli preko 50% stanovnistva u druge clanice EU?
Pa jos uz to Kolindica u Argentini da je Pavelic i co Hrvatski heroji .Sto se tice priliva novaca iz Arapskih zemalja ,ti prilivi dolaze u sve i jednu zapadnu drzavu kao i u BiH -investicije,turizam...nista mi nemamo vise ,samo manje od tih drzava EU pa ako je BiH sta god da joj lijepite vazi i za druge drzave.
Ne razumjem nase "predstavnike drzave" koji cute na ovakve uvrede po ko zna koji put.
@Čiko1911 Gospođa Petir bi trebala znati da u BiH, Hrvatskoj i bilo gdje na svijetu neprijavljivanje krivičnog djela također predstavlja krivično djelo. Tako da bi morala biti svjesna toga da sva eventualna saznanja koja ima mora dostaviti institucijama vlasti. A ukoliko ih nema ?
Zasto bosnjacke i islamske zajednice ne podnesu tuzbu evropskim sudovima za ljudska prava protiv ovih kleveta? Zasto sute opet? Zasto se ne uputi hrvatskoj diplomatska nota upozorenja?
Dokle se dođe sa onom ratnom obukom dječaka u okolici Tešnja od strane Vehabija. Šta je sa Bošnjačkim pokretom, je li se rasformirao ili je još uvijek aktivan.
Magazinoviću, laješ pod pogrešnim drvetom. Traži od Brisela ili dokaz ili objašnjenje, jer to je njihov Parlament.
a sto to tzv. BiH koji si ti
Samo rekla istinu. Zašto bi se izvinjavali teroristima?????? Ili onima, koji će to postati. A svi znamo da su bosanske vukojebine, gdje živi nepismeno stanovništvo, rasadnik terorista. Pa dokaz je toliki broj istih u ISILU. Zato, ne seri Magazinoviću.
Ove hrvatice sve vole kitu-revicku, ona im uzor😀...
Respekt za g. Magazinovića. No, i fašizam sa Hitlerom i Gebelsovskom propagandom je krenuo identično, kod istrebljenja Jevreja iz Evrope. Sramotno, i jadno, i nedopustivo, i nije i prvi put i u jednom Briselu, čak bez argumenata, da se dopusti da neki predstavnici u EU, i ovako bezočno anatemišu cijele i narode i države.
@Lupus2014 Rekla samo istinu, konju.
@SFRJ1974 ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Saša ali pravi štetu ovoj državi drsko. To treba tužiti za klevetu i ukoliko smatra da nije kleveta neka dođe u BiH i pokaže te kampove. Bakir bi im trebao jedan govor fin spremiti gore u vezi ovoga kao i razlozima ovakvog ponašanja Hrvatske. Ko da su na pijaci.
Samo budal nasjeda na ove budalastine.. sustina je drzati nas u potlacenom stanju.. i da se mi nekom pravdamo.. i izvinjavamo.. samo ponosno stajati.. i drzati se principa!!