Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da naravno da je Ruski igrac da izazove probleme pa mozda i rat u BiH. Rusi zele da prkose Evropi i SAD-u preko nase drzave.
Mile Dodik Baja!!! Noćna mora islamskim teroristima!!!
Tako zli komentari prema budućem predsjedniku bih
Proruski smrad ostvario je cil ali samoj u entitetu u kojem nazalost ima vlast - doveo ih je do prosjakog stapa - ulozio sve a nije dobio nista . U biti ide cak na ruku FBiH koja ne mora da se bavi klaunom jer klaun demantuje sam sebe i cupka sa crne liste.
Kae Rusi uvode svoj internet a avioni im svakodnevno padaju hahahahaha što đikan može slagat to nema
Kada su krenula ratna dešavanja u Ukrajini, Srbende se odmah stavile na raspolaganje, da pokažu braći kako treba kvalitetno odraditi posao. Rusi onako pijani i ludi skontali ih, zahvalili se na ponudi i ukazali im da su oni Rusi a ne zvijeri, pokazali im koji voz ide nazad na Balkan. Dasvidanja.
krmak!
heheheh Ono kad Muslimanka iz Amerike naprđuje o bejha. Ona bi bar trebala biti zahvalna VRS što smo joj obezbjedili lagodan život preko bare.
__ __ \/---\/ ) . . ( ( ( # ) ) ) ( / \ ( )& ( \ / - \ / ) w 'W W'w ---------------------------
__ __ \/---\/ ). .( ( (") ) ) ( / \ hjw ( )`97 ( \ /-\ / ) w'W W'w
Kad pogledaš koja su Rusi sila, vojno i ekonomski, sirovi slavenski mentalitet, pijandure i međedi, mogli su da pometu sve u komšiluku a opet nisu. Tek tada vidiš koje životinje su Srbi, jednom imali priliku da budu glavni i oni to upotrijebe na najsvirepiji, najneljudskiji način, istrebljujući, protjerujući i sa zemljom sravniše sve što nije srbsko.
Zato se moraju sakriti Rusima pod skute, znaju da su omrznuti u cijelom svijetu i da ih niko ne želi ni sresti na ulici.
@dzabatiban Jedini spas je definitivno ih odcijepiti ili ukinuti Republiku Bosanskih Srba, inače će dovijeka biti građani drugog reda.
Ajla Delkić, executive director ACBH, the Advisory Council for Bosnia and Herzegovina (ACBH) is an independent nonprofit organization dedicated to advancing the interests of Bosnian Americans (čitaj Bošnjaci) before U.S. public, policy and opinion makers.
I ? Jel mislis da se manje uvazava izjavljeno/napisano u USA ako je Ajla Bosnjakinja? Bosnjaci u USA su ugledni gradjani i izjave se uvazavaju.
@pidjameta.slipic Ne,,nego je jasno da g-đa radi isključivo u interesu bošnjačkog naroda i zastupa isključivo stavove Bošnjaka te nije kredibilna da racionalan tekst sastavi a da nije navijačkog karaktera!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zabrinula sa Ajla Delkic zbog uticaja Rusije i Kine na Balkan. Dobice cir na zelucu. Nije joj jos niko javio da ce Rusi biti na Balkanu dok je Srba i Srbije. I da cemo Amerikance i NATO otjerati kad-tad. Srbi, Rusi i Kinezi :-)
@sashapuskin Kad tad znaci nikad.
Pričaj ti šta hoceš,eto BAJE u predsjedništvu te iste nazovimo države BIH,BAJA je negira na svakom koraku,te negira i genocide u njoj,i nece on bit u predsjedništvu BIH kako bi tkz BIH bila jača,věc ce BAJA samo da radi za PC iz tog tkz predsjedništva BIH,još kad bude predsjedavo bit ce ooojjjjjha
Demokracija u BiH - ja bih prije rekao anarhija . . . ! ! !