Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo mozda 1996-a?
Nasoj gospodi bi bilo draze da je ta donacija u kesu pa da mogu razdijeliti. Sok i nevjerica im je ova situacija gdje bi za gradjane nesto trebali uraditi, oni su navikli samo da caste sebe, platama, pausalima, naknadama, novim voznim parkovima, sluzbenim putovanjima. Ne znaju kako da se ponasaju trenutno.
Ova zemlja nije siromašna, već pokradena. Milijarde maraka od akciza su samo progutali lopovi, a skupljamo malo vakcima od Srbije, pa malo od Slovenije, pa malo testova od Mađarske. Dokle god se ovo samo gleda i ne reaguje(masovni protesti) mogu reći da u ovoj zemlji žive piz.e i neka nam je ovako za bolje i nismo
PRC testovi
Nismo mi makli iz 90tih , sukob je samo zamrznut a pokolja ce opet biti, samo je pitanje kome ce to vise odgovarati.
jadni smo da je to uzas jedan, ali debela trazi novo auto, za to se ima para...
Ma uredu su i donacije al'de nešto i kupite ko država da se više ne brukate.
Od 40 000, njih 39 950 bazdareno da pokazu pozitivan ishod.
Donosi i tri paketa "Mizo" vajkrema.
Ebt test daj koju bocu
Republika DiS (donacija i sadaka)
Svaki dan neki TEKST o SADACI za BiH !!!
Zašto Ankici pa to će ona garant baciti u WC šolju.
Legyenek bennünk magyarok, tudják, mit kell tenni
Navikli na ciganluk i sadaku.
PCR testovi su sredstvo manipulacije kako bi se odražavale “katastrofalne” statistike koje imaju za cilj situaciju učiniti puno gorom nego što ona doista jeste..
Stidite se nasi supljoglavi vlastodrsci Nemate karaktera morala .. Prodajte auta i kupite vakcine.. Boga se ne bojite kolko vidim..