Kolumna
0
Ma, šta ti znaš?
Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mala korekcija: Asime nastavi i nedaj se. Nastavi. Spremamo i tebi i tvoj redakciji jednu zaista ozbiljnu pomoc. Najsrdacniji i najiskreniji pozdravi
Asime nastavieroj si i nedaj se. Nastavi. Spremamo i tebi i tvoj redakciji jednu zaista ozbiljnu pomoc. Izgleda da kruzi mnogo nepismenih komentara Iskrene cestitke za zaista korektne analize. Najsrdacniji i najiskreniji pozdravi
admine,.....urednice, sprcim vam mater odvratnu lojavu!
Asime procitaj sta si sve piso na srpskom sarajevu x I vidjeces da se text odnosi najvise na tebe
Asim zna kako se kaže mala zmija: zmijuga loma!
Hamo, Hamo, joj\' vid mu glave.
Ma sta Asim zna? :)
Druze Asime, ja bih Vam zelio postaviti jedno konkretno pitanje iz Vase struke: Radil\' kod Vas u redakciji jos uvijek ona Fatima sa velikim fonasi?
Ja ipak mislim da je doslo vrijeme za jedan novi clanak o porodici Pasic, Pa citave 2 sedmice nismo nista culi o Djeniti i Paji. Uljenio nam se Asimaga.
Moja kritika se odnosi na tvoje povezivanje razlicitih stvari, od seljakluka i neoneobrazovanosti ljudi, preko mahale pa do vjere. Na cudan nacin objasnjavas situaciju naseg grada i drzave i ne mislim da je to ispravan nacin da stvari predstavljas. Ne znam u kojem Sarajevu zivis, i kakva si iskustva imao sa kojekakvim fanaticima, ali iskreno ne mogu da vjerujem da uporno potenciras to sto nekima smeta sto je neko ateista ili vjernik... Ne mogu da vjerujem da nisi razlucio da su to najcesce neobrazovani pojedinci, koji u prvom redu nisu sigurni sami u svoju vjeru/nevjeru, pa onda daju sebi za pravo da se prave pametni. Ruzne stvari govoris i objavljujes ih javno, i to o nasem gradu, i naglasavas manjinska misljenja i nerviras se oko toga. Uzdigni nasu kulturu, uzdigni nase vrijednosti i prestani pricati o glupostima. Osudi lose stvari, a ne predstavljaj ih kao nesto sto se nikada nece moci rijesiti. Pokazi pozitivne stvari, potakni ljude na razmisljanje......itd.
Hapa: Znas sta bi doktor Arsla reko:Svugdje mu je bolje neg u gacama\"....
genijalno!!! :znas sta bi reko Dr. Arslanagic (meni je Arlsa bog), reko bi : mi smo bolan prinudjeni da Asima citamo. Ja redovno otvaram Asimove kolumne. Čekam da se nakupi ovakvih komentara. Baš sam se slatko nasmijao zbog ovog. I kao što neko reče, ona djevjka piše neuporedivo bolje od Asima. Al\' Asim je meni king.
Ma slažem se samo ton kolumne me muči. Kućni odgoj i edukacija su najvažniji u stvaranju kvalitetnog društva koje može ići naprijed. Mislim da se kod nas generalno odgajaju bolesno narcisoidne individue koje su umišljenje i koje ne znaju POŠTOVATI ništa i nikoga osim sebe. Psiholozi bi to trebali istražiti. Što se tiče pismenosti u BiH je pismenost jako mala ali funkcionalna pismenost je još manja. Funkcionalna pismenost je ona koja služi vremenu i sistemu u kojem smo se našli. Tako da funkcionalno nepismeni narcisoidni pojedinci ne mogu i ne znaju voditi napredku društva. Nažalost baš ovi primitivci su uzjahali. Pitam se ima li drugačijih?
Asime,odlicno! Nama niko ne valja, nikoga ne volimo, jedino smo najbolji i svi nas vole!
znas sta bi reko Dr. Arslanagic (meni je Arlsa bog), reko bi : mi smo bolan prinudjeni da Asima citamo. A za ovu (nadri)pravnicu bi reko: prno Mahmut, nemoz\' dahnut.