Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha za imucnije sudente, ovo izetbegovic gradi
Prije će biti da je Lagumdźija, on i ekipa se furaju na elitizam.
Izetbegovici nece povirit u dom :D Kad kaze na imucnije, misli da nisu bas ona teska sirotinja... eto haman ha srednja klasa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koje raslojavanje drustva... u domovima preko puta ce odsjedati studenti koji moraju da polazu ispite, a u ovom hotelu ce odsjedati studenti koji su u turistickoj posjeti sarajevu i koji kupuju ispite....
hehehe......tko nema da plati neka uči................
Kakve fajde kad ce nakon ovih poskupljenja fakulteteti malte ne biti prazni, sve radi ove gamadi na vlasti
vala vidim se studentima koji zive u ti domovima. Hvala Bogu pa ovaj moderni grade , ali inace u kakvim uslovima trenutno borave , bože sacuvaj i saklni. WC-ovi lice katastrofalno , nisu u stanju da to cak obezbjede , pa mnogi studenti-ce su uskraceni upotrebom kupatila.
Investitor je nas uspješni covjek koji zivi i radi u Rusiji..u gradnji objekta učestvovale sve domaće firme (izvođači radova, proizvođači, dobavljači)..zaposlit ce 30 ljudi. Koliko se sjećam na ovom mjestu se nalazila stara kuca zarasla u korov a sada je moderan objekat. Sve pohvale.
Nece vise biti: ˝svi na svom˝ , vec: ˝svi na mom˝ -jedino obecanje nasih politicara koje su vec davno ispunili i odrzali.
Moje dijete nece sigurno biti u ovom domu, jer se za to nema novaca, ali zasto vama SMETA IZGRADNJA OVOG OBJEKTA? Kakav da je: privatna je investicija, asvaka investicija je dobro dosla, kako za stanovnike opcine Novi Grad (PUNJENJE BUDZETA KROZ POREZE) tako i za novouposlene radnike.
novo studentsko ***šte...kako se tucaju kolegice...auuu...posebno ove iz provincije
Odlično za djecu političara i ratnih profitera.
A ko je nama krvi sto nismo profititali?
Jesu li 3 prostorije za molitvu? Ako jesu,da li je iko mislio na Ostale?
Imaju samo mesdžid i abdesthanu. Sve možete pogledati na stranici EMRAN doo. Pripadnici ostalih konfesija mogu ići na Stup ili u Istočno Sarajevo.
Neznam zašto mi dajete minuse, nadjite stranicu EMRAN doo lijepo piše da u objektu postoji mesdžit i abdesthana, nisam izmislila. Znači predvidjen je samo za studente islamske vjere. Ako bude studenata drugih vjeroispovjesti moraju ići u njabliže bogomolje, a ja sam napisala gdje su. Katoličke na Stupu, a pravoslavne na Veljinama.
Šta se čudite? Prvo se krenulo sa privatnim fakultetima, "luksuznim" diplomama, sada su na redu za te studente luksuzni hoteli. ne mogu oni sa prosječnom rajom...
Luksuzni, još sa tri zvjezdice ,još studentski, još hotel. Nema dalje.
je li jedna ili više soba za molitve :)
Trebale bi 3 prostorije xD HAHAHAH
........izgleda da će ovo samo jednu sezonu biti studom.......pošto zbog visoke cijene neće biti baš nešto puno zainteresiranih, prenamijenit će se u pravi hotel, što je i bilo najvjerovatnije odmah u planu...............puno su manja davanja u izgradnji za dom nego za hotel..........
Ma lijepi dom Nedzarici, za 195km p**ke ko salate :D
Luksuzni studentski hotel za studente sa najgorim standardom u Europi? Selo gori a baba se češlja.
Koliko god studiranja u BiH bilo negativno, nije sigurno najgore u Europi!!! Nespustajte nas bez potrebe na dno!