Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi trađimo od Mektića da uhapsi zločinca lukača
ako siptari dovoljno plate mektic ce glasati za njih...nije mektic gadljiv na pare....
@PiccinoOko ti si kao neki "bosnjavki" lingvista? 🤣😅
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto je ovaj glavonja i dojucesadnji ceto sebi uvrtio u glavu da je on negdje bitan kao jedan nizerazredni cinovnik da ga neko sa drzavne razine mora da slusa sta on zvalji po BG notama
SEBIJA, MEKTIĆ I ŽELJKO triling koji bi pomeo ovu napaćenu zemlju od lopova i neprijatelja !
Mora da se puno kriminalaca krije po Kosovu.
Sa Albancima se ne moze niko igrati. Probali i zeznuli se, svi redom...
Zato im vize ne ukidaju!
Odyebi nakazo zločinačka.
Da najgluplji dio mog naroda ,22 god ne glasa za SDA, ne bi bilo moguce da ubice udzu u predsjednistvo BiH !!
Iz iskustva znam da samo i "uvijek samo" glupani druge nativaju glupanima i psuju jer im je riječnik oskudan. Jedino SDA i postoji toliko dugo od 90-te ..
SBiH, esbebe, su isprdci od SDA . SDP je nastala to jest preuzela ovlasti i objekte KPJ i reformskih snaga a koje je predvodio r.Nijaz Duraković sa Bogićem Bogičevićem, Selimom Bešlagićem i inim veličinama socijalldemokratije (nikakva veza ni sličnost sa današnjim esdepejom- sve goli lopov i fukara)
Ovaj je mektic poput onog Srbina iz doboja.... Sve za pare
kako može nižerangirani entitetski činovnik tražiti bilo šta od ministra sigurnosti bih. a što se tiče kosova ono je više država nego bih zna to i sam lukač ali mora se malo srbovati.
On nema sta od Mektica da trazi.To bi bilo slicno da Mektic od njega trazi da mora da da ostavku na njegovu funkciju.Ako Mektic bude pametan po to pitanju,treba da glasa po savjesti, a ne po naredbi nekoga.On glasa za BiH, a ne za Srbiju i jihove poltrone.
BiH je saradjuje sa Srbijom i nije vazal Srbije.Ako to radi RS, to je njihov licni problem, a ne Mektica.