Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino da su ovo objavili ako ste u RS i osjetite miris paljevine to vam nije od poljskih radova nego carlija dim spaljenih registratora dok Vrbas nosi HDD prema Savi
možeš kako oćeš al nećeš dokle oćeš,
@RS. Pa valjda je RS treba da bude u Srbiji a ne nezavisna. Za sta se ti boris? Da ostane granica na Drini? Znaci RS u Srbiji ili Srbija do Banja Luke ili tako nesto
@Baja Uceram ti do jaja
Mada je protiv stranih tuzitelja(fol) Ronhil je uspi da kupi i tuzitelja.Sta ima dalje istrazivati kad je to Lukac vec obavio.Ako je ovom tuzitelju to malo neka se obrati Slobodanu Vaskovicu koji posjeduje sva dokumenta i koja je dokumenta Vaskovic sa Bakirom ,puno auto dokumenata i dokaza ,dostavili tuzilastvu. Ovaj tuzilac je jako providan , smatra nas kao da smo dijeca ,ovo je jako podlo i providno i za pionire.Ovom tuzitelju treba odmah oduzeti ovaj predmet.
Au cete sad ste yebali jeza
Jedina njegova greska je sto nije Dodikov igrac... Kako zalosno i tuzno!!! Covjek treba da ispasta zbog debelog krmka... Fuj!!!
Zavrće im Dodik jaja. Mile kralju !
RS nezavisna, svaki drugi komantar je suvisan ! :)
SIPA i Tuzilastvo u panici. Dodik nevin. Velika ujdurma. Izvor: \"Nezavisne novine\". Svaki dalji komentar je suvisan