Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim SDP ako čitaju ove usrane komentare sa klixa da nas uvaže. Molim Vas lijepo ako mislite da glasam opet za vas, NE SMIJETE da idete u vlast sa SDA balijama ni pod razno.
Ne mogu da vjerujem da ima sdp ovaca u hercegovini sigurno je to neretva donijela
pozdravljam ovo ... samo Niksa brate ispisi se ti iz politike .... mislim da ne vidis dalje od nosa ... vrati najbolje ljude i postavi ih za one koji se pitaju, imas Bogicevica postavite ga za predsjednika godinu dana i dobicete izbore, napravite pravi multinacionani tim sa uglednim i postenim ljudima da maldi imaju od koga uciti ..od tebe i zlaje mogu nauciti samo kako ne treba..
Ovaj mario simovic je isao u ljubuski u skolu, svi mu se smijali, nekakav je debel i zdepast, a jebbo bi se za 100 maraka ne cudi me da je prebjegao. Ovaj drugi deformiran sav kakva je ovo glava
Je l’ to tvoja stručna analiza... biseru mamin.
@RAMMSTEIN Razguli sa floskulama fukaro ako nemas sta rec ne mlati praznu slamu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad će svaki hrvat koji uđe u SDP ili DF dobit članak na Klixu. Do izbora bit će sve skupa 10 takvih članaka, a poslije izbora te ikebane nikom neće trebati.
Ovaj SDP stvarno vraća nadu u normalnu BiH. Sretno SDP!
Ako su istinski socjaldemokrati aferim. Al se bojim kad i tamo pocnu prijetiti napustice SDP i reci da su im iznevjerena ocekivanja. Sjetimo se one zene koju je DF kandidovao za clana predsjednistva ispred Hrvatskog naroda. Zato oprez sa kvantitetom.
Ko će ako neće Hrvati...
SDP može računati na to da poveća svoju izbornu bazu i među Hrvatima samo ako prestane biti bošnjačka partija lažnog građanskog karaktera. Ali to isključuje opredjeljenje ove stranke da bošnjačkim glasovima biraju hrvatske predstavnike u Domu naroda i Predsjedništvu. Sve dok na taj način pokušavaju ostvariti političke "pobjede" služiće isključivo velikobošnjačkoj hegemonističkoj politici
Sto je normalno u svim demokratskim drustvima na svijetu.
Ovo je definitivno ispravan Put za cjelu BiH i sve njene gradane.
Sdp rukovodstvo , ima puno mana i ako bi se sve izanaliziralo , sve je to u 5 deka... Ali , ako mi građani ( svi ljudi koji žive u BiH) mislimo svojoj djeci ( ne tuđoj, nego svojoj) išta dobro ostaviti, a vjerujem da svaki roditelj to iskreno želi , onda nacional-fašiste treba pomesti na izborima... Sve drugo je nastavak agonije....i neizvjesnosti u svakom pogledu , pa i u pogledu novih sukoba...
Iskreno, nije mi namjera biti sarkastican, ali ko su ova dva covjeka?
A kad ce dati bosnjacima da uce po planu drzave BiH umjesto po planu Hrvatske. Imal najava o tome
@sizif-bez-posla to je nedopustvo ruglo. Zasto nemamo jedinstven plan i Programm uz uvazavanje par nacionalnih predmeta? Kako da dijeca u BiH bilo hrvatska ili bosnjacka uce istoriju Hrvatske a ne svoje domovini?
Bravo SDP BIH
Cestitke
Bravo!!!Idemo još jače i bolje širiti ovaj front..Samo ljevica!!!