Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zašto bi nacisti bilo koje vjere zaradili one osobe sa zdravim razumom? Zna se da nacisti postoje.. u svakoj vjeri... trebaju nam samo čvršće ruke... odnosno bolji sudovi... i bolji rad tužilaštva... a vala i eliminisati korupciju u policiji..kako bi bilo ovako nesto a i sve ostalo brze kažnjeno.
Zavadili***
Amanjarabi, hoće li se savjet bezbjednosti UN-a oglasiti??? Popuše mi quratz, zajedno sa popadijom!
To je ona tolerantna Tuzla? Tuzla je samo na recima tolerantna.Nema kajanja za ubistvo nevine dece u tkz Tuzlanskoj koloni.Kakvi tada,takvi i danas.
Koje djece? Onih bradatih dobrovoljaca od po 50-60 godina koji su zapucali iz kamiona?
@forza456, zbog takvih kretena,mamicu ti lazljivu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joooooooj bijedni Bošnjaci šta se ba svima pravdate i izvinjavate. Kakav ba vandalski čin, naišlo dijete s flomasterom išaralo po ogradi. Hajde uozbiljite se malo, nek uzmu domestosa obrišu i to je to. Ili im je u interesu da se prave ugroženi?
Otac ovog covjeka ef Lugavic koji je Jedini klanjao dzenazu djeci Kapije dok Cerić nije htio, je bio veliki covjek . Ako u pola bude kao otac bit ce dobro
Jarane Tuzla je uvijek bila slobodarska i multikulturarlna. Tuzlanska regija bi mogla u Otvorenom Balkanu dobit mjesto centralnog privrednog okupljalista.
Ne sjećam se da je i za vrijeme rata crkva u Tuzli bila oštećena.
@gu4425, o cemu ti? Samo na recima su.