Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemate vi ni sa bogom ni sa bozicem, niti religijom nista ... banda politicka i nista vise ...
Nema na čemu ustaše, vi se borite za svoje fotelje a ne za Hrvate. Sto ne spomenete Posavinu koji put kerovi, sta je sa tim ljudima koji su prodani a i oni su "vaši"
iz istog razloga što vaše patriJotske stranke ne spominju RS, osim onako malo pred izbore da usićare koji glas.
imaš dobre brkova, al', ja kroz bolje pisham.
BiH je sekularno drustvo, pa ti svoj rozic zadrzi za svoju kucu ili svoju ulicu itd. u svakom slucaju van drzavnih institucija...
Samo treci entitet je prihvatljiv, sve ostalo su lovacke price.....neprijateljstvo i muslimanski nacionalizam samo doprinose...
Jao krokodilskih suza 😭
gamad jedna, cuj majorizacija hajde idi popij jednu praljkovacu
Djed Mraz ima kriterij ko je bio dobar a ko loš kad je u pitanju darovanje za Božić.Hrvati nakon slavljenja zločinaca i izdajničkog ponašanja Čoviča ko ono hladno očekuju od Bošnjaka neku nagradu ? Ma mrš u 3 PM !!!
I onda se svi kao pitamo kako to HDZ i Dragan Ćović dobivaju plebiscitarnu podršku hrvatskog naroda. Bošnjaci u tome maksimalno pomažu svojim nacionalizmom i prijetnjama da će Hrvatima birati predstavnike naroda. To niko živ na planeti neće prihvatiti, a izbori neće biti validni niti će se rezultati moći implementirati. Uživajmo i pratimo što se dalje događa ne samo u BiH parlamentu, nego i u Parlamentu EU i izjavama europskih čelnika.
Kad hrvati budu mogli definisati sta znaci "legitiman predstavnik hrvatskog naroda", onda moze ici i izborni zakon, a ne da je to skriveni sinonim za clana HDZ-a. A s druge strane, ja mogu birati koga ja hocu, bosnjaka, srbina, hrvata... a ne samo predstavnika nekog "mog" naroda, jer se ja ne izjasnjavam ni ko bosnjak, ni ko hrvat, ni ko srbin. To se zove demokratija. A demokratija po HDZ-u je kmecanje sto nema dovoljno hrvata u njihovim taborima da budu ravnopravni sa srbima i bosnjacima.
@sinteza Pa valjda čitaš, da se pod tim smatra svaki onaj pripadnik jednog od naroda kojeg je izabrao taj narod , a ne onaj kojeg mu je izabrao drugi narod.
hvala i vama na akciznom poklonu za vijeke vijekova mamu vam jebbemm
Niti smo mi hrvati ravnopravni niti muslimani imaju državu
Jedan predsjednik, tri naroda, jedna nacija!
Siguran put u unitarnu islamsku BiH.
@Oskarovac Kao što se lijepo kaže zbratimljena zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih. Za suverenu nezavisnu BiH, državu ravnopravnih građana, naroda BiH. Sve što ima odlike fašizma nema odlike istinskog progresa BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad ce hrvati prestati majorizirati srbe i bosnjake u hrvatskoj
Kad to istourade Švajcarci, Portugalci, Španjolci, Talijani, austrijanci, Ćesi Poljaci, Mađari...koga sam ispustio..Albanci, Srbi, Bugari, Rusi, Turci, Iran, Saudija, Emirati, Katar, Sirija, Libija,...
@Oskarovac vidis koliki si licemjer, hocete mijenjati zakone u bih, a u svojoj lijepoj nedate srbima krajinu koja im je vjekovim pripadala.
Lovrinovicu nemoj porediti i koristiti BLAGDANE zarad licnih koristi i UZP HDZ za dalje urusavanje ove zemlje i njenog poretka.To ti cak ni vjera ni blagoslov ne odobravaju.
Hvala vam na bajramu ‘93
ček malo, promicatelji UZP puše 'urac duduku a Bake se pita i odlučuje!
Pa kad nema objektivnih, a nesubjektivnih hrvatskih argumenata onda se služi sarkazmom, darovima božićnim! latinska "mudrost" od pamtivjeka... u osnovi, luzeri...