I onda se svi kao pitamo kako to HDZ i Dragan Ćović dobivaju plebiscitarnu podršku hrvatskog naroda. Bošnjaci u tome maksimalno pomažu svojim nacionalizmom i prijetnjama da će Hrvatima birati predstavnike naroda. To niko živ na planeti neće prihvatiti, a izbori neće biti validni niti će se rezultati moći implementirati. Uživajmo i pratimo što se dalje događa ne samo u BiH parlamentu, nego i u Parlamentu EU i izjavama europskih čelnika.
Kad hrvati budu mogli definisati sta znaci "legitiman predstavnik hrvatskog naroda", onda moze ici i izborni zakon, a ne da je to skriveni sinonim za clana HDZ-a. A s druge strane, ja mogu birati koga ja hocu, bosnjaka, srbina, hrvata... a ne samo predstavnika nekog "mog" naroda, jer se ja ne izjasnjavam ni ko bosnjak, ni ko hrvat, ni ko srbin. To se zove demokratija. A demokratija po HDZ-u je kmecanje sto nema dovoljno hrvata u njihovim taborima da budu ravnopravni sa srbima i bosnjacima.
@sinteza Pa valjda čitaš, da se pod tim smatra svaki onaj pripadnik jednog od naroda kojeg je izabrao taj narod , a ne onaj kojeg mu je izabrao drugi narod.
Prikaži sve komentare (113)