Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi kao nešto zabrinuti (kao i onaj fosil inzko) a laktaški vepar ih piša po glavurdama, umjesto da vepra odmah smijene i uhapse, osude i zatvore oni nekakva jadna saopštenja i bla bla truc muc,
Suplja prica, 100. epizoda. 🤮
Sa ovim nema zajebancije,vrlo ozbiljni ljudi za ozbiljnim polugama moći.
Ama samo trojka ima visokog predstavnika.Bitno je dati resurse pod koncesiju Eu preko trojke.Sta tu ima nekome biti nejasno.
Ma nema da se mi ne lazemo.Dodo radi sta hoce i Eu i svima.Saopstenja nemaju smisla.30 godina vam to dolazuje i sta tu nekom nije jasno.
Je l' razgovar'o sa lordom Emirom?
Treba ga otjerati iz BiH, svakako ne radi nista za gradjane
A gdje ce ga uhapsiti ...to je samo igra ....docekace Mile Schmidta i odvesti ga na krkanluk i pijanku ....tako rade pravi prijatelji .
Ja i?
Takvih prica i reagovanja smo se nagledali svaki danda je ovdje neki drugi narod u pitanju a ne Boznjaci Muslimani vi bi zemlju uzorali, a posto su u oitanju Bosnjaci vi pomazete fasistima Dodiku i Covicu da naprave Palestinizaciju aparhejd u BiH. Kako branite bracu krscane u Ukrajini zasto nemate iste arsine i prema nama Bosnjacima zrtvama agresije, silovanja, genocida, smetamo vam sto smo vecina na ovim prostorima. Zgadili ste mi se i najradine bih vam sve po spisku opsovao jer ste isti.
Dodik je bogami pohasio.
Dofik je bogami pohasio.
JOJ, KAKO JE TO JAKO BILO!!! Mislim da on veceras nece moci spavati!
vidjet ćemo ko je peachka na kraju
E cuj prenio je na svom poruku!!!! Cemu svom klice moj?
Samo vi Izjavljuj te on nepriznaje ni tebe ni EU ni cijeli Svijet, sa kim mi moramo da Zivimo u nasoj Drzavi! Dodik Provocira da se nadje neka Budala da napravi neki Teroristicki Akt pa bi bilo Muslimanski Ekstremisti. Vi ste ga doveli i dali mu da moze dizati Kredite sad rijesite to sami necemo mi!