Opštine Sokolac i Šekovići
0
Locirane dvije primarne masovne grobnice
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su obicna dzubrad i sanjima nema vise zivota ovo neka nam bude skola
I sad vi dopustite da vas navikavaju da prihvatite dejtonsku BiH, i dopustite da vam Tihic oljuje svima u lice i govori da je tkz realnost!! Evo ovo vam je realnost, ovo treba da bude udarna vijest. Proklet je onaj Bosnjak koji prihvata rs!!!!
Ponosite li se pi*kice cetn**ke na vasa \"djela\"? Majku vam geno**dnu je**m!
mogu mislit jes plodna zemlja oko Sokoca i Sekovica.
5@5 pogresio si, mislim da sedeca odbojka ima po 6 igraca na obe strane. Znaci sledeci put pisi 6@6. Igrac mora da se ponasa sportski, sedeci na terenu ili van njega. Obrati paznju molim te.
da je neko tvoj u jami da li bi onda bila ofucana tema,recimo tvoj otac majka i brat zajedno Ofucan si ti i to najodrpaniji koji može biti kada imaš takav mozak
ofucana tema....
Sto je ovo, nigdje srba da \"komentarisu\"....pi*kice male.........
Majku im zlocinacku:-(
Allah rahmetile.