Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjamo ustav i bit ce građanska BiH a vi cete samo da nijemo gledate jer necete nista moci da uradite po tom pitanju ali hajde sta ima veze. Imate putovnice. Kome se ne sviđa neka ide!!
Jeste li normalni Kojovic i Sda drže sve, kakav ba hnk hns nistari livna , nosi to daleko ,vako je
Zašto Ljubić ne želi da BiH ima izborni zakon i ustav sličan onom kakav ima Hrvatska haha!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Godinama uzimaš platu od dvije države, ljigo ljigava. Navedi bar 2 stvari šta si učinio za svoj narod i bar jednu za bilo kojeg stanovnika ove zemlje.
Marš majmune stari najedi se govana...
Šta je ljudima pa zamijene/zapjene na ideju da Hrvati biraju Hrvata, Srbi Srbina a Bošnjaci Komšića ili koga god im srce želi :-) ?
Nas sadasnji Ustav kao medzunarodni dogovor tri zaracene strane,potpisan od njihovih predsjednika i ratnih komandanata Milosevica,Tudzmana i Izetvegovica sa ciljem da zaustavi rat mi i danas(25 godina poslije rata)zivimo.I danas iste politike,samo bez oruzja.Gradzani BiH taj dogovor(Ustav),nisu prihvatili kroz parlament.Prihvacanje legitimnog predstavljanja u Izbornom zakonu bez izmjene Ustava koji je zaustavio rat,po nom misljenju,je nastavak razgradnje drzave.
Zakon se mora promjeniti to znaju ovi sda ovci ali kako reći podanicima. Inače nema ništa od EU a to znači propast tzv države.
DF je predlagao izborni zakon ali ste ga vi rvati odbili kao i genocidaši,kako vama ugoditi kad nećete europske zakone.
Sad vas treba politicki pregaziti i marginalizirati! Fasisti
napuši se k...a i i ti i izborni zakon
Papagaj ekipa
Ako Bošnjaci pristanu na izmjene Izbornog zakona, na kraju će se Zapadna Hercegovina pripojiti Hrvatskoj. Pustite ove šta pričaju. Sve će ovo još malo u penziju. Izdržite pritiske. Ne pravite im ustupke. A onda idemo svi skupa, u nepodijeljenoj BiH, u EU.
ne idu oni tako lako u penziju.samo ne znam dali ovaj Ljubić čuje sebe kako se glupira.uvjek nekakve fore i uvjeti.imamo i mi uvjeta.ako nema kandidatski status,nema ni izborni zakon.Ćao!!
Da li je ko primjetio da klix sve objave ovog udruzenja ribolovoca prenosi i da stoje danima na portalu ?
Sve dok sve svaki hrvat bude poistovjećivao sa Čovićemi sve dok se bude pravilo gluhim u Sarajevu na ponavljanje stava da nema veze tko predstavlja hrvate - nije normalno da u realnosti života na kraju bošnjaci hrvatima određuju tko ih predstavlja u temeljima ugovora koji je rat zaustavio i crno na bijelo pokazuje kako ovdje žive i živjeti će 3 nacije - nema ovdje sreće.
Ima ljigavac vilu ma BRACU zato mora da ima dvije plate
Lopino kad javno vi priznate UZP i prestanete sa tim ustaslukom i pocnete postovati drzavu BIH a ne samo je pljackati i kupovati stanove po moru boriti se protiv kriminala a naravno sve se mora mjenjati ali po SVJETSKIM I EVROPSKIM stanardima i pravima a ne da se glasa po narudzbi HDZ ,SDA i SND to vrijeme je proslo mladi dolaze a vi kriminalci u ZENICU
Tako je, Božo! IZ se mora mijenjati i mijenjat će se ali, na vašu žalost, ne onako kako ste vi zamislili. Stvaranje novog aparthejda u 21. vijeku i u srce Europe jednostavno neće proći. Ako ne vjerujete meni, pitajte čika Bidena. Doviđenja i prijatno
Napokon pametan potez HNS, samo nastaviti sa blokadom. Ukoliko izborni zskon ne bude izglasan nastaviti sa blokadom i rušenjem bh na svakom koraku. Ovaj posao ide odlično od kada smo zajednički angažirani sa srbima. Polako vremena imamo, mi bh svakako niti volimo niti je želimo.