Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer vadim krv na infektivnoj, sestra nema rukavice. Kaze da nemaju, imaju samo kad ulaze u sobe sa pacijentima. E to je slika BiH zdravstva. Zena vadi krv kojekakvim pacijentima, hepatitisi od A do Ž, HIV i ostalo, a ona nema rukavice da se zastiti. Tuga i jad.
Jesil negativan
Nek kupi sebi il nek se iseli ih nazadnog Teherana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E neka. Po evropskim standardima norma je 25 pacijenata dnevno, a oni primaju 50-70. O plati da ne pričam. Malo je veća nego što ima čistačica u BH Telecomu.
Još malo pa če nas liječiti veterinari !
Veterinari su doktori, koji su kompetentni u slučaju potrebe da liječe i ljude, svi smo mi sisari.
Jebes ovakvu drzavu kad i lijecnici odlaze..
http://enovosti.ba/u-fbih-cak-oko-200000-osoba-nema-knjizicu-i-zdravstveno-osiguranje/1615376
pa strajkujte pred sindikatom a ne pred vladom. e svasta. a za imovinski status ljekara se ne sekiram vala. http://www.faktor.ba/vijest/kliniki-centar-na-jaranskim-aparatima-227717
neće me imat ko liječiti ovakvog mahnitog :(
Žalosno! Tko će ostati da liječi bolesne u ovoj zemlji, zar nam je ovo budućnost kojoj se približavamo.....bez obzira na etnicitet, entitet ili drugo, ovo je problem sviju nas!
Sve će to nama Seka (i Bake) pozaltiti :D:D:D
nedaj Boze samo se razboliti ovdje danas u domu zrdravlja Ilidza preko 30 pacjenata ceka jedna doktorica i 4 sestre na salteru samo 10 min da odvoji po pacjentu treba ti 5 sati da cekas
Idu i ostali iz BiH, takodje, koji rade za 500 KM. Napucaju oni sebi plate kroz dezurstva, smjene, privatne usluge i sl.Bujrum, svako neka otvori privatnu praksu, pa nek ganja sebi musterije. Ionako za svaku uslugu osim pregleda moram platiti.
A jeste li pitali Sabiju I. smijete li vi to !!!
Aferim
http://www.zenicablog.com/foto-imena-329-budzetskih-korisnika-kojima-su-isplacene-place-vece-od-tri-prosjecne-u-zdk-12-direktora-prima-vise-od-3-500-km-mjesecno/ plate ljekara
http://www.zenicablog.com/sudijama-i-tuziocima-regres-manji-za-1-900-km/ regres sudija, plate ne smiju ni spomenuti
bosnje se masovno iseljavaju iz drzave im sucu alahu
sucur*
@JoseDeLaMata jbg valja cistit tolike klozete po dijaspori
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise medicinskim radnicima, manje nemedicinskim i ostalim administrativnim uhljebima