Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ih ne zeznu na prvom koraku, hoće na drugom..ako ne na drugom, hoće na trećem. I onda je kraj priče.
Dobra brate ova Konjićka...poliz'o bi je k'o Žućo šerpicu...sise k'o salate...!!! ...A šta bi sa rubrikom Ljepotice...!?!?
Gospodo, što Vam sve ovo treba?! Pokupite se i idite, vidite da Vas nisu vrijedni, narod šuti, političari lažu, sudije zauzela status quo, skupština razvlači. Radnici su tu ustvari najveći krivci i gubitnici, oni plaćaju zdravstvo i umjesto oni da se bore za svoja i Vaša prava oni to ne kontaju, zato ne bi bilo loše par edukativnih emisija za sve one koji plaćaju zdravstvo i šta je smisao kolektivnog ugovora.
treba im što, ili ne znaju raditi svoj pos'o a takve na zapadu niko neće, ili su previše vezani za porodicu koja živi u BiH
ne moze svaki doktor otici. Mnogi su se vratili jer ne mogu nauciti njemacki jezik na tom nivou da budes doktor, a Svabo nece doktora koji natuca njemacki, pa da pogrijesi dijagnozu. Doktor je navikao na visi status u drustvu, a to u Njemackoj nema, osim ako tecno govori njemacki. Neki doktor sa 50 godina ne moze jednostavno da se prilagodi tamo nikad.
Pa zar nisu dali otkaz
Vidi se da si raja sa Birova...:))
Svaka čast tuzlanskim ljekarima na upornosti i istrajnosti, ali ja ovoj lopoviji ne bih vjerovao ni nakon potpisanog kolektivnog ugovora. Stalno ih se mora pratiti i korigovati, i boriti se za svoja prava.