Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače smatram da ima i potrebnijih stvari od vjerskih objekata da se grade od vjerskih, međutim ovo je zapravo obnova nekad srušene džamije u ratu i to je ok. Općinske i kantonalne vlasti su svakako trebale prisustvovati, ali doista treba provjeriti jesu li bile pozvane, jer je to bila obaveza organizatora IZ. I da, inače ne bi škodilo da muslimani u BiH više daju prednosti bosanskim ''elementima'' a ne arapskim! U svakom slučaju, lijepo je da se obnavlja srušeno u ratu i da se više ne ponovi rušenje ikome!
Ok, kao što rekoh, onda na njihovu sramotu i žalost....
Djamija je tu,i sve su ovce na broju.Jesu li sada svi problemi rjeseni?Jebes narod i drzavu,kojoj je glavni cilj gradnja vjerski objekata.Velika gradnja vjerski objekata u srcu Europe,nijednoj drzavi nista dobro nije donijela.
mislim da džamija nikome ne smeta, nego ljudi koji se tu pojavljuju, arapi, duge brade... u bosni žive tri naroda, tri vjere, tri uvjerenja, i stoljećima su zajedno, koliko god se voljeli ili mrzili imali su manje više isti kulturološki nivo, ali uvoz novih kultura, uvjerenja i vrijednosti ne može donijeti ništa dobroga ovoj zemlji... mislim da je dovoljno googlati ova neka imena, pogledati slike i sve će vam biti jasno... u zadnjih 10 dana samo bakir po medijima sa nekakvim arapima, sumnjivim investicijama i sumnjivim namjerama. volio bih da griješim, ne samo zbog sebe nego zbog cijele bosne, zbog naroda koji se boji reći što misli da nebi dobio po prstima od "pravih vjernika". mislim da danas niti jednom livanjskom muslimanu nije bilo svejedno gledati onog bradonju u kratkim hlačama kako sjedi u prvom redu među vjerskim predstavnicima
Eto, i Vučić je stalnosa nekim "sumnjivim" arapima i pokreće "sumnjive" investicije. Za te Arape kaže da su mu , čak, prijatelji. Dolaze isto iz Kuvajt, Arapskih Emirata i sl. Mani se gluposti, živ bio.
ti ne vidiš razliku između likova koji se spominju u srbiji i koji se spominju u BiH? u srbiji se ulaže u industriju, poljoprivredu, tehnologiju, a u bih na odmarališta za arapsku elitu na ilidži i visokom? halo? arapska elita da se odmara na ilidži?????
Sve čestitke Livnjacima, posebno čestitka glavnom imamu, šteta što nije muftija :)
najcudnije meni ovde da je izetbegovic smijo doc u livno ili je to negdje pored u nekoj selndri ??? ...ovi iz opcine sto nisu dosli me necudi pripremaju se da bodre veceras reprezntaciju pa nisu imali vremena...
ima da gledate bule po centru non stop od sad ;)
ima ljepi bula ruku na srce
Sad ce doci neki pa sarati zidove vjerovatno kukasti kriz il ce je neko obiti ko da gledam nazalost
U livnu su odivijek zivljeli Bosnjaci, ovoj bogomolji treba da se raduju svi zitelji Livna, jer konacno dobijaju svoju bogomolju koju su vijekovima imali
dzamija ok bez uvrede ikoga a ni jedne firme niste otvorili klasican primjer cinizma
Djamija je jedan ukras Livanjskog kraja, jedan dragulj i poklon Hrvatima od Bošnjaka ...
hvala ...da imamo sta zapalit ako se opet zarati
''Ante.P'' Sram te bilo, Muhamed je jako volio i kršćane i Židove, plaho ih volio ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo jos uvjek primitivan narod.Mi zivimo jos uvjek u primitivnome svijetu.Kod nas se jos uvjek sve svodi na vjeru,i vjerske objekte.Dok je god tako mi cemo biti zaostao,i primitivan narod.U Nizozemskoj se zatvaraju Crkve,i otvaraju kulturni objekti,kao naprimjer biblioteke ili nesto slicno.Vecina naroda nema nikakvu vjeru,i sve se svodi na posao i biznis.A mi svi tezimo nekoj Nizozemskoj,ili nekoj slicnoj zapadnoj zemlji.Pa zasto onda tezimo tim zemljama kada je kod nas bitno samo da ima Djamija,ili Crkva.Ne shvatljivo i jako cudno.
Potpisujem!
Eto je, jos jedna dzamija koja ce biti prazna svaki vakat.. odlicno investiranje novca :) Koliko je ovdje novca sprdjeno na vjerske objekte mogli smo izgradit svu infrastrukturu i jos poslati ljude na mars i napravit koloniju tamo. Al nadam se da su torovi zadovoljni, to je bitno
mudro zboriš dječače... :-)
Jes i ovaj arhitekta usr´o motku. Meni ni na sta ne lici .Al hajr opet nek je ima
sto vise rusite vece pravimo
hajmo kjafiri navalite sa negativnim komentarima, iskacite iz stolica kjafiri..