mislim da džamija nikome ne smeta, nego ljudi koji se tu pojavljuju, arapi, duge brade... u bosni žive tri naroda, tri vjere, tri uvjerenja, i stoljećima su zajedno, koliko god se voljeli ili mrzili imali su manje više isti kulturološki nivo, ali uvoz novih kultura, uvjerenja i vrijednosti ne može donijeti ništa dobroga ovoj zemlji... mislim da je dovoljno googlati ova neka imena, pogledati slike i sve će vam biti jasno... u zadnjih 10 dana samo bakir po medijima sa nekakvim arapima, sumnjivim investicijama i sumnjivim namjerama. volio bih da griješim, ne samo zbog sebe nego zbog cijele bosne, zbog naroda koji se boji reći što misli da nebi dobio po prstima od "pravih vjernika". mislim da danas niti jednom livanjskom muslimanu nije bilo svejedno gledati onog bradonju u kratkim hlačama kako sjedi u prvom redu među vjerskim predstavnicima
Eto, i Vučić je stalnosa nekim "sumnjivim" arapima i pokreće "sumnjive" investicije. Za te Arape kaže da su mu , čak, prijatelji. Dolaze isto iz Kuvajt, Arapskih Emirata i sl. Mani se gluposti, živ bio.
ti ne vidiš razliku između likova koji se spominju u srbiji i koji se spominju u BiH? u srbiji se ulaže u industriju, poljoprivredu, tehnologiju, a u bih na odmarališta za arapsku elitu na ilidži i visokom? halo? arapska elita da se odmara na ilidži?????
Prikaži sve komentare (54)