Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi stvarno više trebalo da se prestane sa glorificiranjem ovoga svaštara uličnog svirača, salonskog kritičara, lažnog alternativca i konačno profesora Blesima Spahića. Kad mu je narod ponudio da nešto promijeni na funkciji premijera kantona Blesim se hinjski povukao. Mislim da on više nema nikakvo moralno pravo da upire prstom u nekoga. Imao si šansu da makar nešto promjeniš na bolje nakon protesta, ali odabrao si da budeš Youtube lola i zabavljač inte(rnet)ktualaca. I onda jao kako je on lijepo sročio, pravo aktivan i sl. Salonski pozer i dokoličar, nešto poput Z Grebe i Kasima Trnke. Ne skidaju se sa televizije kao neki analitičarai prava a gubimo tužbe pred međunarodnim sudovima koje bi malo dijete dobilo. Poslije paljevine opštine mislio sam da se Blesim primirio a on opet po starom. Voli da zabavlja narod. Lakše nego nešto stvarno učiniti.
Nije samo u Visokom korupcija u obrazovanju, što lažete :D
Kako niste uspjeli kompletirati sve izvjestaje, evo da vam pomognemo. Stepen korupcije je na naj visem mogucem stepenu. I to ne samo u obrazovanju, nego je zahvatilo sve moguce.
Studenti su krivi,da su odbijali davati novac ili pruzati seksualne usluge ovi bi prestali i traziti.
Zar i u visokom obrazovanju ima korupcije..;) da ne povjerujes..;)
Nažalost, itekako prisutna... Ko može, neka odvoji 23 minute i pogleda ovo: https://www.youtube.com/watch?v=dY0xmZ5ZRW4 Legenda od profesora na duhovit način prikazuje sistem obrazovanja u BiH.
nemoguce....
A gdje nije korupcija sveprisutna? Pa ne možeš se više ni vode napit a da ti neko ne traži pare.