Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pederu, sto ne zatrazis zabranu uvoza iz Hrvatske ? Samo su ti sabraća uložila prigovor.
Dovoljno je samo iz Hrvatske!!!!!!!!!!!!
Ma to bi bilo super da ti nisi uvezao hiljade tona mesa a mlijeko ti svakako nije fah.
MARS LOPOVCINO MESARSKA. Pokrao si i liegalno podijelio 16 miliona maraka ljudima koji nemaju ni po 100 kvadrata zemlje, istim davao po 800 maraka, tacnije za 42 pa do 100 kvadrata, a onda istim trazio da ti donesu pola nazad u stranku. i ti se nesto nasao traziti. Mars pseto profitersko.
Nece biti nista od toga Novalić je ukinuo poticaje poljoprivredi da bi unistio nasu u interesu poljoprivrede EU. Šojić je gori i od Miloševića, Mladića, Karadžića, Tudjmana, Bobana, Prlića, Alije, Babe zajedno.
Zaboravila sam i Harisa i Azru
Ček, zar ovaj nije u zatvoru ??? Pronevjere, mučke s poticajima, kupovina glasova... A sad to navija da se kupuju samo njihove mesne prerađevine, ako se dokine uvoz iz EU. E on se našao da se bori ekonomski sa EU... Bože očuvaj i zakloni.
Je li to onaj sto daje 100 marona po glasu ?
Plus kobasica.
Lijanoviću ako Njemačka nešto zabrani, molim te da li bih mogao dobiti tvoj Mercedes?
Dobri stari pošteni Yerko.