BiH
0

Lijanović: Ovu zemlju mogu voditi samo oni koji imaju vizije i ideje

FENA
Jerko Ivanković Lijanović
Jerko Ivanković Lijanović
"Stranke koje su na proteklim izborima dobile legitimitet građana ne bi trebale da održavaju sastanke radi podjele fotelja ili pukog sastajanja. Smatram da bi ti sastanci trebali rezultirati nekom konkretnom platformom, ciljevima i prijedlozima za izbavljanje svih građana Bosne i Hercegovine iz dužničkog ropstva, bez obzira na njihovu nacionalnu ili vjersku pripadnost", stoji u priopćenju iz Ureda za odnose s javnošću Narodne stranke Radom za boljitak, koje je potpisao dopredsjednik te stranke Jerko Ivanković Lijanović.

"Smatram da je platforma koju smo i mi iz Narodne stranke Radom za boljitak potpisali dobra osnova za pokretanje ovog društva ka boljitku. Građani Bosne i Hercegovine više ne smiju biti taoci pogubnih politika kao u proteklih dvadeset godina", ističe Lijanović.

"Poručujem da ovo platforma nudi siguran boljitak građana Bosne i Hercegovine u sljedeće četiri godine. Mislim da je došlo vrijeme da stranke koje žele participirati u vlasti moraju napokon ponuditi strategiju razvoja i put kojim će BiH ići. Tko to nije u stanju i ne nudi takav dokument, više ne može i ne smije ozbiljno sudjelovati u vlasti, kao što je to bila dosadašnja praksa", stoji na kraju saopćenja.