{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Vrijeme je da BiH dobije vodstvo koje će je izvući iz dužničkog ropstva"

F
20.12.2010. u 15:06
0
5
"Vrijeme je da BiH dobije vodstvo koje će je izvući iz dužničkog ropstva"
0
"Vrijeme je da BiH dobije vodstvo koje će je izvući iz dužničkog ropstva"
Mladen Ivanković Lijanović
Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović danas je u Sarajevu s predstavnicima SDP-a, SDA i HSP-a javnosti prezentirao Platformu za formiranje vlasti u BiH.
"Vrijeme je da građani BiH dobiju adekvatno političko vodstvo koje će nas izvesti iz dužničkog ropstva i povesti u EU integracije. Nama će u prvome planu biti međuetnička suradnja, ekonomski oporavak zemlje, smanjenje nezaposlenosti, promjena poreznih i poticajnih politika i zaštita domaće proizvodnje.

Građani BiH više nemaju pravo na siromaštvo, a naša djeca zaslužuju svjetliju budućnost. Mi, u Narodnoj stranci Radom za boljitak, dobili smo na proteklim izborima legitimitet od građana iz cijele Bosne i Hercegovine i s pravom želimo to povjerenje opravdati u sljedeće četiri godine.

Ne bojimo se odgovornosti i izazova koji su pred nama. Na izbore i izlazimo da bi preuzeli obaveze i stoga apeliramo na predstavnike svih političkih stranaka da se što prije provedu izborni rezultati jer nema više vremena za gubljenje.

Za nas se uspjeh jedne vlasti ogleda u povećanju standarda građana", izjavio je Mladen Ivanković Lijanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: