Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boljitak je ono što smo mi u ovoj državi zaboravili i šta znači sa ovim našim nacionalistima p..... mi! Valjda zato toliki otpor LIJANOVIĆIMA. Ili smo mi toliko glupi da nam ovo stanje svima odgovara. Ja lično mislim da nacionaliste treba promjeniti pa makar i sa LIJANIMA.
Boljitak s Lijanovićem?! Pitajte njegove radnike kakav im je boljitak donio! Plaću ili ne dobiju nikako ili ih plaća bonovima koje mogu iskoristiti samo u njegovoj trgovini! Sad bi svi radnici u BiH trebali priželjkivati ovakav boljitak?!
Cinjenica je da je dosadasnja politika nadjacavanja glasova nacionalnih stranki prevladavala politickom scenom ne rjesavajuci nista od osnovnih ljudskih prava gradjanina BiH. Tako se vise realno ne moze jer je stopa kriminala proizaslog iz fizicke, emocionalne i duhovne bijede sve veca i zaista samo oni sa vizijom za poboljsavanje zivota imaju mjesta na politickoj sceni. Sve ostalo je samo rekla-kazala glupaka kojima je mjesto uz ovce.
u pravu si ti kad kazes da ovu zemlju mogu voditi samo oni sa vizijama i idejama. ali ovima do sada i nije bio cilj da je vode, nego samo da malo napljackaju.
za boljitak, ba
plati plaće radnicima , državi milijune u porezu i po 100 km onim sto su glasovali za te
1. Trebao bi promijeniti prezime u Potur. 2. Ako bi se tražio najveći lopov u vlasti od osamostaljenja BiH, ti bi tu bio prvi, i to bez ozbiljne konkurencije. 3. Politički si mrtav, manevar sa Zlajogluom nije uspio, tako da te već vidim u KPD Zenica. Nadam se da ćeš tamo svakodnevno uživati u redaljci svoje braće po lopovluku i da ćete kar.ati momački i sa užitkom.