Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj krenuo i drzavu da privatizuje a lopovluka ovo je premasilo sve granice ma nista se nece promijeniti dok penzioneri ne izadju na ulice definitivno istjerati vise ovu mafiju.. ma mi smo slijepi od ociju neko milione ima po sefovima po bankama a neko veceras nema sta da jede sramota..
Ukinuti sva davanja iz dohodka ,na koja se ne plaćaju doprinosi...PIO/MIO, zdravstvo... kao što su topli obroci ,regresi naknade za prijevoz i ostala davanja koja ne podliježu oporezivanju i na koja se ne plaćaju doprinosi. Znatno povećati lične dohodke iz kojih bi se izdvojila veća suma za PIO/MIO. Strogo kažnjavati rad na crno.
Samo na ulice,vrijeme je da se izborimo mi gradjani za svoja prava,pustite suplje price lijanovica pevaranata,oni da su valjali nebi tolike milione poreza utajili...
Ko da vjeruje Lijanovicima dokazanim prevarantima i lopovima....ma nema dalje samo na ulice i po mogucnosti sa kamenjem na vile ovakvih kao st osu lijani lopovi..
Pa i treba da izađu, da smo pametni, svi bi i izašli i ove gnjide što su se usjedili 20 godina poslali gdje im je mjesto...
internacionala ne zna što piše, ona dobije cedulju i onda udri po tastaturi.
" .. ističući da bi realizacijom ovih inicijativa bilo ostvareno oko 500 miliona KM dodatnih prihoda, što bi stvorilo PRETPOSTAVKE da IDUĆE godine dođe i do povećanja penzija." Pa imate li više stida?! A platu znaju izglasati za manje od 15 minuta. Ponekad se oduži na 35, dok se usklade od čijih usta će uzeti da povise sebi. Fuj! Dabogda vam za lijeka zatrebalo bagro pokvarena!
lijanovic unistio poljoprivredu pa sad presao i na penzioner
jest se nasao ko će nesto pricati penzionerima, jedan od najvecih kriminalaca kojem nije mjesto u vlasti vec u zatvoru
Ti BiH da izvuces iz duznickog ropstva, a krades je i sakom i kapom, e jadni mi sa tobom!