Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ nagradjen za 8 godina blokade
@bosnjojedankrozjedan toliko o tvojoj intelegenciji, HDZ je blokirao izbor sudaca ISTINA, SDA i HDZ su zajedno blokirali novi izbor vlasti ne donošenjem liste kandidata ISTINA. Na to nadoveži da je SDA zaj..la sve EU partnere kad se radilo na izmjenama i dopunama izbornog zakuna kad je klaun Begović izjavio da je sve vrtio ukrug i pokušavao izbjeć bilo kakav dogovor. SDA je tako koja konstantno blokira državu.
Zato je premijer FBIH Bošnjak....Šta misliš da je obratno.....
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja samo ne znam sa kim je to SDA bila u vlasti sve ove godine , pa sad tolika vika i dreka što to niste vi nego neko drugi.
Al nas jebhe Vučić... il možda Putin! 🤔🤔🤔
Ako se nisi slikao sa Kordicem i ako nisi njegov stovatelj ne mozes biti precednik FBiH
Čestitam ovima sto su izabrali ovu sto se sa dariom kordićem UZPovcem slika. Nisam sdea jesam antifašista.
E hajte sada. Deblokirajte. Hajmo graditi , praviti , zarađivati. Ako nista neka sljedeca pokoljenja uzivaju.
Nakon Čavare - Bradara….
Nakon ovog cirkusa, treba ozbiljno razmisliti o bojkotu svih proizvoda sa HVO-oznakom. Federacija generise 75% ukupnih ekonomskih tokova ako se nastave Bošnjaci ovako grubo preglasavati.. ima nas dovoljno Bošnjaci čine 80% stanovništva federacije
Sad ide pljačka lagano Bošnjaka.
Ova KUJA PODRŽAVA KORDICA IZ AHMIĆA NAYBEM JOJ SE MRTWE MAJKE
Nek nije samo Lendo
Stidim se zbog sljepila mog naroda. Žućo je bio s poteškoćama, a ovi su izdajnici. Izdajnik je gori od svega.
Cuj „Zuco je bio sa poteskocama…“, pa Zuco je i doveo do ovoga….sad placamo Zucine kiksove…
Lendo imenuje ministre Bosnjake (iz SDA, DF, Osmorka minus SDP) 8 ministara + premijer. SDP imenuje 3 Srbina, HDZ 5 Hrvatskih ministara. I nema blokada.
Sto brisete komentare? Hahahah
Zaboravili SDA-ovci da su takodjer 2015 izabrali Lidiju i nije im smetala
Sledeći izbori glasat za bakira
Nazakost jos jedna odluka, koja nam pokazuje da nas vise nema.Bosne ni naseg naroda.nema vise svrhe komentarisati bilo sta vezano za ovo iskreno.Za koju godinu cemo postati mali ljudi koje gaze Covkic i Duduk. Boze zdravlja samo da sukob je izbije nadat se.OSMORKA I OVI STO SU GLASALI 2 OKTOBRA HVALA VAM
Ne drami…. Uvijek ima prostora za blokade… nek se i ova kombinacija proba…
Cestitke izabranim.