Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je izdajnik , ljigavac i alkoholičar koji se prodaje za litar vina. SDP i NS , kao i NiP moraju da se otarase izdajnika. Dole ISlamska Demokratska Fronta
@The Maniac 1987 Stariji Zivkovic je sumskim srbima predao pola Bosne.Ovaj mladji ce kamenjarskim srbima, predati pola Federecije.
Ubi Željka šljiva ... a izgleda dokrajčit će ga loza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od sada ako nekoga treba proglasiti "persona non grata", može ga se slobodno proglasti kao "zeljko komsic". Lik je sam od sebe napravio sprdačinu. Ali potrudio se, što jest- jest.
Ako Komšiću nešto bude, ako mu alkohola dođe glave, treba dovesti metuzalema Mesića i izabrati ga Hrvatima da bude hrvatski član presjedništva.
Jedva cekam reakciju HDZ-a kada Komsic bude trazio pozicije u hrvatskim ministarstvima, kao i tradicionalno HDZ-ovim javnim preduzecima. Ima da Covic jos vise osjedi.
@bosq23 može tražiti a dobiće qurtchinu
samo ucesnici uzp su legitimni hrvati svi ostali su bosnjaci nebitno kako se zovu ili koje su vjere to je poruka koju ovaj salje
Svo vi, tzv zastitnici svaoga naroda koji nista drugo ne radite osim bogacenja i prebrojavanja krvnih zrnaca mozete jos neko vrijeme ovako, ali ne zaboravite da ce se i vasi preci stidjeti kad i ako saznaju koji ste fasisti bili. Nema razlike izmedju vase ideologije i ideologije Adoilfa Hitlera! Nazalost nemam dovoljno prostora da vas sve ovo argumentujem a nema ni potrebe, znate vi dobro sta cinite.
svaoga naroda = svoga naroda da vas sve ovo argumentujem = da vaM sve ovo argumentujem
bosnjacima je svako prihvatljiv ko nedijeli fasisticke ideje i stiti zlocince..
Pitaju li se oni da li su i kome su oni prihvatljivi? Mogu da pricaju i da se zale, ali jasno je - samo malom dijelu hercegovine. Tim nacionalistima i srpskim dupeuvlakacima posavina nikad nece biti oprostena!
Komšić je u više navrata otvoreno je kazao kako je Čović iritirao Bošnjake, zbog čega su odlučili da mu kažu "stani" i pokažu kako ima još onih koji ne žele nacionaliste i na toj priči dobije glasove naroda i sad se "proda" za još koju funkciju kod SDA i HDZ-A :-( bljak bljak bljak
dosta vise uzp-ovaca
Mislim da DF nema problem sa HDZ-om, koliko HDZ ima problem sa DF-om! Kako sve dođe na svoje!
Bravo Zeljko poremse ti se u izdajnicka usta Fuj, podbacili ste na izborima, osim tvoje pozicije za koju sam i ja glasao ne zeleci nacionaliste i Covica i ti sad ides sa njima u vlast. Jadu jadnu , dao bi zicagu za fotrlju
Rak za bosnu je srbin bosanac koji laze i petlja. Ali covjek srbin bosanac koji je posten je pravi melem za bosansku dusu, nema tog bosnjaka koji se moze zaloziti za bosnu kao posten srbin!!!! Bravo mekticu, deri govna podmukla i pokazi svijetu svu podmuklost nasih komsija!!!!!
A , da malo drukčije priupitate( u naslovu teksta) : da li je stožerna stranka , inače i zaštitnica UZPeovaca , ne komentatorica najnovijih Haških presuda , prihvatljiva ikome , Europi , BiH javnosti i intelektuanoj eliti ( ne ovoj koju štanca breg-za sveučilište) , pa na koncu i DF-u...???
HNS je ultranacionalistički parlamet zločinačke Herceg Bosne , ne žele ništa dobro BiH , sluge Zagreba i Beograda.
Komsic igra na tankoj zici, cini mi se da ce ga SDA u saradnji sa njegovom prevelikom zeljom za ulazak u vlast jednostavno politicki sahraniti. To su vec uradili SBiH, SBBu i djelimicno SDPu. Licno sam glasao za Komsica ali najvise zbog GSa i gradjanske otijentacije. Etno podjele i ustrojstvo drzave i drustva na tom principu je ludilo i bezobrazluk bez granica
Fuj, fuj, Zeljko, fuj...