Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://islamu.wordpress.com/
za svih 6 celnika treba jedna celicna celija sa natpisom - NE PRILAZI - KONTAMINACIJA - OPASNO PO ZIVOT !
A ja pre par dana iz shale napisao \" U sevdahu al ponosna, puna \"bukvi\" Herceg Bosna! Nejlepsa priroda,tu mirishe trava rosna! Najpitkija na svijetu voda, al dzaba! Na tri dijela nesta Bosna!................Sve je ok samo da je mir, ko poziva na rat! Taj je najvechi ne prijatelj.
ko će održavati diplomatske odnose sa Gazom?
Odlicno! I treba da se raspadne...ovo je prvi korak ka stvaranju tri nove drzave...
Molim sve dobre ljude koji misle dobro sebi i svojoj djeci nek jednom zauvkek zaborave riječ Rat jer to je zlo koje svakom čovjeku na ovoj planeti donosi zlo a mi građani BiH imali smo priliku i izbore da izaberemo pravog čovjeka i da taj čovjek štiti nas i interese BiH ali vi Pojedinci prodali ste se za 10km koje su vas navas potkupili i sada robujte 4 godine ali zbog takvih i ja ispaštam ni kriv ni dužan nacionalisti nam ne trebaju ali vi ste tako tražili nismo dali glas za Mirnesa Ajanovića jedinog političara koji ima poštenje i dostojanstvo.
Aj cim se svi bune protiv dogovora, znaci da je dobar. Bolje da Bosna krene naprijed prema Europi, pa taman imala i te teritorijalne jedinice poput Svicarske. Srbi i Hrvati nece dobiti nezavisnost ni prikljucenje maticnim drzavama, a Muslimani nece dobiti unitarnu drzavu gdje su oni vecina. Ovo je jedini moguci kompromis, drugi ne postoji. Treba osigurati da su svi narodi u svim jedinicama potpuno ravnopravni.
ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ZIVJELA BOSNAAAAAA ALLAHU EKBER ZIVJELA BOSNAAAAAA
Ma dajte ljudi ko jos vjeruje ovim ljudima ista i njihovim dogovorima. Ma oni su obicni muljfuzi i besposlicari. Mediji uopste ne bi trebali da ih prate i da prenose njihove izjave, pa bi vidjeli onda ko su oni u sustini. Jedan penzioner, jedan lopov, i jedan zemljoradniik. Da to su oni u sustini!!!!!!!!!! Zivjela BiH zauvjek!!!
Alijin nedosanjani san se ipak ostvaruje! Nek\' je ZELENO, pa makar veliko k\'o avlija! U jedno samo nisam siguran; ko je najzasluzniji za nestanak BiH sa geografske karte - Srbi, Hrvati, ili mozda oni koji su Bosnu uvijek \"nosili u srcu\" (i na savjesti) - Bosnjaci?!
samo harise naprijed,ti si pametan covjek uz tebe su svi bosanci a sule nek prica do mile volje dzabe mu je
ti majmune srbski pravo za srbiju tebi u bosni nije mjesto,
Hare majstre svi smo uz tebe.
...jesmo drzavna zajednica...A sta bi drugo bili ?
nismo mi drzavna zajednica mi smo BiH