Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaprdio si ti Bosnjacima nece se oporaviti ni za 100 godina
Bošnjaci su Bogu hvala sasvim OK
Jos Kakir da Covicu dadne izborni zakon i njegovo je seher SARAJEVO. Drzava mu ne treba nego fildzan drzava Sarajevo. Sve za Sebiju, Budnju i Cesirovce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što se tiče vraćanja, jedino ste nas vratili u paleolit..
Malo čudno da nema veću podršku ? Patriote, odbrana, agresija... ? Još uvijek, 24 godine poslije, igrate na kartu rata. Nije ni malo čudno da depopulacija BiH i masovna emigracija iz BiH ide punom parom, jer ko normalan će sebi više dozvoliti da bude taoc priče o ratu i manipulacija temeljenih na tim pričama. Skraćeno: svako onaj ko zbog ovoga ili onoga nije učestvovao u ratu nema ikakva prava.
Lider SDA jucer je osramotio i ponizio Bosance i Hercegovce, tako sto je odustao od ANP-a a time i od NATO puta. U tome podrzava ga Fahro Radonvic, predsjednik najvece stranke uhljeba u zemlji.
mukotrpne godine u kojima je učinjeno mnogo značajnih stvari
I tebe i tvoju strsnku na neku...
Kaže Bake SDA organizirala obranu BiH...tko je onda organizirao obranu Tuzle u kojoj je SDA minorna stranka
bolje ti je da se isclanis iz stranke, ali da prvo isclanis sve ulizice. i ostavis strucne i sposobne ljude da vode drzavu!
bolje ti je da se isclanis iz stranke, ali da prvo isclanis sve ulizice. i ostavis strucne i sposobne ljude da vode drzavu!
Jesi nema govora ali nam reci čime da i mi znamo hujo
Vratiti ti onu vreću za Bakira iz Turske, pa ćeš biti ponosan!
Dali je moguće da on fakat misli ovo što govori?!
nemoj ocijuti ti i slicni tebi da se vise boria za bosnjake, od 92 niko vise zla ovoj drzavi i narodi ne napravi ko vi, ali narod vas 20 godina nagraduje sto ih muzete i guz..
Bake njake again.
S ponosom ti ebem zenu kcerku I tebe u nozdrve
Ti si nas samo obrukao smradu narandžasti.
Ovako se vraća ponos, a ne merhametlukom https://m.vecernji.hr/svijet/albanci-prijete-i-ratom-ako-netko-dirne-spomenik-u-presevu-498190/komentari