Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klempo, svaka cast!
Predhodno,napisano,je upit kao \"ibret\"nad osobama tipa TIHIC i njegovim sledbenicima tih \"KRUGOVA PAKLA\"
Ocito je da lutas od \"nemila do nedraga\"trazeci osobnu sigurnost iliti daljni HAOS u kome se podvrdzujes jer ga slijedis9haos)i proizvodis. Zasto HAOS(klizanje u ponor)nadredzujes svetom pravu zajednice ocitovanoj u DOSTOJANSTVU NARODA izrazenom kroz teritorijalno uredzenje tj DRZAVU? Svoje parole ,ako ih postavljas da zamagljujes,moras decidnije i LUCIDNIJE uokviriti. Ovako je reklama HAOSU i nista drugo.
Dok se dvojica svađaju Didik korist gužvu. Ja sam na posljednjim izborima glasao za Silajdžića ali ovaj putTihi je u pravu. Što se tiče popisa stanovništva bolje je da se uradi jer onda će se tačno moći vidjeti koliko su stanovništva srbi ubili ili protjerali iz RSa. LP
Andaluzeru - ti vrlo dobro znas da su dvije kaobajagi uzajamno suprotstavljene stran(k)e - - tacnije klepto nacionalne kompanije - jedna glava u dva tijela - jedna ledi druga otapa - i tako rade u krug od kako su se ,,podijelile\'\' - za javnost - a u biti su utemeljitelji i zagovornici iste ideologije - sa istim ciljevima - apsolutna kontrola kretanja roba i novca - pod firmom - bosnjastva - a kojeg opet nebi bilo da nije (lojalnih) bosnjaka, jel?
Ti\'icu Mi tebe potpuno razumijemo. Ti, ako Dodikovao pudlica si udario na dvije najvece svetinje kod Bosnjaka/Bosanac/lojalnih gradjana Republike BIH. Udario si na DRZAVU i udario si na SBECANJE na GENOCIG ovog napacenog naroda, a veleizdaja od aprila 2006 do Pruda je tvoja domaca zadaca. Ti i tvoja stranka ste politicki mrtvi, samo sto to jos niste shvatili.Vec danas jedino je SA-x objavilo tvoju veleizdajnicku njusku na svoj stranici i time samu sebe diskreditovala. Uskoro, nece te biti nigdje. Mi se sporo palimo, ali kada se upalimo dobro gorimo.
Ivo Andric Prokleta avlija - knjizevni bestseler (1954.) Prokleta avlija kratki je roman izrazito slozene narativne strukture. Prikaz je izoliranog svijeta ljudskih proroka, svakovrsnih grijeha, ali i nepravedno optuzenih, a otkriva pricu o zatocenom fra Petru te nesretnom Camilu i cudnoj sudbini Dzem-sultana. Visestruka znacenjska struktura sugerira iscitavanje prostora zatvora kao simbola turske carevine, gdje su strah, nasilje i dousnistvo sastavni dio njezina totalitarnog ustroja... ~~~~~~~~~~~~ Dino Merlin Da te nije Alija (estradni - patriotski hit) (1992.) (...) Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija. (...)
PS, Senade Hadzifejzovicu hvala i akademiku Filipovicu-Babo za sve sto je receno u Centralnom Dnevniku na Hayatu u Subotu! Naprijed Bosnjo,ti vise nemas vise sta izgubit,ne daj svoju dusu i plemenitu Bosnu i Hercegovinu hinjskim zvjerima,cetnickoj krvolocnoj bagri i bandi fanatika fasistickih hordi ubica! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BOSNA4EVER!
BlackMamba 28.12.2008. u 20:17 Bosnjaci (vecina ih izgleda) nisu svjesni ni ovaj put sta im se desava. Zasto je hakuiarn sajt www.bosnjaci.net?? Zato da bi izdajica tiho cetnicko govance mogo i dalje planski rascijepit nasu drzavu sporazumomom u prudskim krvavim livadama srama! Ne dajmo da nam uniste nasu drzavu nekoliko izdajnika i neprijatelja Bosne i Hercegovine! Naprijed Bosnjo! BOSNA4EVER!
Cemu strah od mog pisanja MODERATORI! Zar je istina koja govori o hapsenju branitelja BOSNE i svog ognjista ,u KOTOR VAROSI,ZLEHUDA!!??Reci da ne postoji TUZILASTVO na nivou drzave te obznaniti CETNICKU IDEOLOGIJU koja se ogleda u izjednacavanju ZRTVE I KATILA,za vas je BOGOHULNO jal zataskavanje istine.Dici PROSVJED protiv UGNJETAVANJA je za vas NEPRIMJERENO!!??Hvala na upozorenju vaseg stava!
Od mene respekt za klempu! Napokon je neko i iz SDA progledao i uvidio sustinu problema.....
Tihicu legeendo, samooo naprijed. Veciina je uz tebe. A ove maloumce sto seruu samo na ignore stavi.
Sa sigurnoscu mogu tvrditi sljedece:Covjek se ,prirodno,radza u odredzenom vremenu i odredzenom prostoru.U svom razvoju i stasanju poprima SVIJEST I DUHOVNO STVARALASTVO SREDINE.Sredina kroz njegove roditelje uoblicuju KARAKTER covjeka i kao takav se prilagodzava evolutivnom razvoju zajednice te se sa njom stapa kao nit u CILIMU.Dosegavsi taj rang,evolutivnog,razvoja moze se dogoditi i svakako je i razumno prelazak u globalni svijet tj.KOSMOPOLITE pri cemu ostaje prvobitni karakter.Ali,kada je karakter ocrtan sa DESTRUKTIVNOSCU i RAZUMOM koji nije evoluirao od urodzenickog dolazi do sukoba sa ZAJEDNOCOM .Mnogo razloga postoje za \"PRIZEMNI\'UM koji definira osobu kao roba te taj isti UM trazi BIOLOSKOG zastitnika za svoj STRAH od samog sebe.Takvi u KSENOFOBIJI ,izuzetno cijene svoj zivot i nema te zrtve koja moze biti njegovom zivotu ravna.Ovo je jedan dio ljudskog bivstvovanja koji se da primjeniti na TIHICA.Svakako da je i@TVRTKO njegov zagovornik jer ga osjeca kao svog DVOJNIKA
Tihic i Silajdzic su dieca jedne majke - \"SRPSKE\" Ali glupi, gluhi i coravi Bosanac to nemoze vidjeti!
Tihic nije dosao na dva sastanka vijeca naroda na kojima je mogao sprijeciti izdaju reforme policije,a sada se poziva na to ?? A sta je drugo podjela imovine, etncki popis i legalizacija ustava nego podjela drzave bando cetncka?