Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad imamo listu placenika pederistanaca...
u Beogradu mogu hodati jer to je grad pedera,starleta i reality showa dok u Sarajevu ne smiju znaju sta ih ceka
Gdje gayevi imaju najvise prava: Britanija, SAD, Njemačka, Australija Gdje imaju najmanje: Saudijska Arabija, Irak, Sjeverna Koreja, Somalija
Privatno nemam neko pozitivno mišljenje o gej populaciji, kad hoću da budem fin kažem da sam neutralan prema tome. Međutim, ako se gledaju zemlje koje su im dale prava i one koje nisu mnogo toga postaje jasno... imaju prava samo u visoko razvijenim zemljama u kojima svako od nas sanja da živi i radi... možda bismo se trebali zapitati da negdje ne griješimo u razmišljanjima?
Ne grijesimo. U skolama na zapadu se promovise i uci o nekoj ideji tzv. transrodnosti. Prrma njima postoji vise rodova. Ako se ti osjecas da nemas uopste roda, da nisi musko a ni zensko, onda zapravo nisi ni jedno ni drugo. Mozes reci da se uopste ne osjecas kao covjek vec kao covjek-macka. Kao postoji 10000 rodova. Tesko za objasniti ali teski debilizam.
Sto je najgore, to se sve namece ljudima tamo i oni moraju vjerovati u takve debilnosti i davati nekakav specijalan tretman tim osobama. Naravno za to se sve zalaze LGBTQ ili kako vec. To cemo i morati prihvatiti ako zelimo u EU. Pederluk i mogu prihvatiti ali promovisanje mentalnih bolesti i ucenje djece kako su te stvari normalne, nikad..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo mi vec ide na neku stvar. Dodijeli sposobnom, ne onome sto ima medju nogama ili sta ga seksualno privlaci. Ne mozes "a" vise rec da neko nije uvrijedjen i da su necija prava povrijedjena. Kakve smo pickice postali.
Svako malo dodaju po slovo na LGB -T I Q, fali još Z - za zoofile, jer i oni uživaju sve vise prava, kao i P za pedofile, jer je su 30% gejeva u isto vrijeme i pedofili.
Nidje veze, bezvez lupas i lazes
Pomalo bizarna manifestacija koja promovira neki index nepoznat široj publici, kao i mnogim firmama koje nisu ni znale da je u toku neka vrsta ocjenjivanje. Izgleda kao da su rezultati bili unaprijed poznati. Organizovanje ovakvih "akcija" je u trendu i lako se nađu sponzori, ali ne vjerujem da od ovoga imaju bilo kakve koristi oni zbog kojih je navodno sve pokrenuto - pripadnici LGBT populacije. Na kraju krajeva, koji su bili kriteriji, ko je dao brojeve?
Pogledaj tekst. I ko je dobio priznanja. Nema ovo veze sa LGBT populacijom. Pobrojali koje firme imaju odnos muskih i zenskih uposlenika priblizno 1:1. Inace, prilicno siguran pokazatelj da je rijec o ublehi je kad dodaju ono I i Q na kraju akronima. Kad se neka populacija broji u promilima a gura u grupu skupa sa onima u procentima... to niti je realno grupisanje niti su njihovi interesi predstavljeni - a niti se poklapaju s interesima vecine onih u grupi.
@geraldklix Nesto kao da u "manjine" u BiH brojimo Srbe, Hrvate, Rome, Jevreje - i Kineze i "Afrikance". Tj. Skupa uz "brojno masivne" manjine da brojimo i ultra-manjinu i neodredjenu i nedefinisanu ultra-manjinu u koju spada sve od Charlize Theron do Abdel Fattah el-Sisija.
Ovaj na fotki 1. kaze "ovoliki mi je"..... Postali su puno dosadniji od vegetarijanaca....
Okupljanje ublehaša i spodoba sa dna kace
Pitanje: Kako vi vidite lezbejke u akciji? Odgovorr: Ful HD.