Pomalo bizarna manifestacija koja promovira neki index nepoznat široj publici, kao i mnogim firmama koje nisu ni znale da je u toku neka vrsta ocjenjivanje. Izgleda kao da su rezultati bili unaprijed poznati. Organizovanje ovakvih "akcija" je u trendu i lako se nađu sponzori, ali ne vjerujem da od ovoga imaju bilo kakve koristi oni zbog kojih je navodno sve pokrenuto - pripadnici LGBT populacije. Na kraju krajeva, koji su bili kriteriji, ko je dao brojeve?
Pogledaj tekst. I ko je dobio priznanja. Nema ovo veze sa LGBT populacijom. Pobrojali koje firme imaju odnos muskih i zenskih uposlenika priblizno 1:1. Inace, prilicno siguran pokazatelj da je rijec o ublehi je kad dodaju ono I i Q na kraju akronima. Kad se neka populacija broji u promilima a gura u grupu skupa sa onima u procentima... to niti je realno grupisanje niti su njihovi interesi predstavljeni - a niti se poklapaju s interesima vecine onih u grupi.
@geraldklix Nesto kao da u "manjine" u BiH brojimo Srbe, Hrvate, Rome, Jevreje - i Kineze i "Afrikance". Tj. Skupa uz "brojno masivne" manjine da brojimo i ultra-manjinu i neodredjenu i nedefinisanu ultra-manjinu u koju spada sve od Charlize Theron do Abdel Fattah el-Sisija.
Prikaži sve komentare (35)