Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đuturum od skoro 70 godina nam kapu kroji, aferom.
Tacno tako na politickoj sceni sve uzegle lobanje koje po 30 godina vise na drzavnoj dojci
Kratki presjek stanja:: Uprkos svim opstrukcijama porast BDPa BiH od 1995. - 2022. iznosi skoro 1500% ! Najviši porast u historiji ovog prostora. Za poređenje, BDP SFRJ za 20 godina duži period 1945.-1992. je bio uvećan solidnih 400%..
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
⚜️⚜️⚜️
Ekspresno se brisu komentari kontra Dine I NiP-a
Ako si Lendo borac zašto se povlacis iz ringa i prljavo igraš. Rugaš se i ti i SDA nama narodu. BiH nije tvoja prčija a ni SDA a ni bilo koje stranke da se ovako igrate a sve radi svojih licnih interesa. Sram da te bude i tebe i takvih kao što si ti. Daje više stavite narod ispred sebe.
Ademovic i NIP-ovacka sekta sama sebe predlaze za vlast i ne izaberu te Bosnjaci, koji moralni pad. Nadajmo se da ce se opametiti mnogi i izaci iz rupe.
Kad vidi ove metuzaleme, covjek se pita da li je ratovao na pravoj strani.
Bravo Generale samo jako
general ko i zastavnik džemo
blokiraj sve dok visoki ne popusti. U ovoj drzavi onaj ko blokira sve bude nagradjen da mu se da ono sto hoce.
Nek izeberu dodika i covica kao predstavnika SDA muslimana. aaaa joooj sve gore od goreg, sve lopovi na racun nacionalizma sve i jedan.
I tako umjesto da se ide na ukdanje blokade svima sto bi HdZ stavilo na margine poltike gdje i pripadaju po broju glasova....svi se polomise da dokazu da jedan narod nije vrijedan kao drugi...fuj gadite mise
Refik Lendo (metuzalem treba da odlicuje o sudbini novih generacija) pametno isto kao i putler i biden da imaju moc da pokrenu nuklearne bojeve glave
REIS ĆE SE MORATI ODREDITI SPRAM ULOGE ZAPADNIH AGENTURA I NJIHOVIH PETOKOLONAŠKIH SLUGU KOJI UPRAVO LOME KIČMU BOŠNJAČKOM NARODU. KATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA SU NE SAMO POLITIČKI NEUTRALNE NEGO SU NAPROTIV PODSTREKAČI SH. NACIONALIZAMA. AKO REIS NASTAVI DA ŠUTI GLEDE OČIGLEDNOG KRŠENJA SVIH PRAVILA E DA BI SE OBEZGLAVIO BOŠNJAČKI NAROD, ONDA ĆEMO I NJEGA SUTRA TRETIRATI SAUČESNIKOM TIH PROCESA.
Bravo Lendo...nedaj Nerminu da bude premijer ..ziv ti bio,sve je izdao i dao Nipu i NS samo da bi on bio premijer...
KAD SE SJETIM NEDAVNE DRITANOVE IZJAVE: "FBiH JE PRED KOLAPSOM, MORAMO HITNO USPOSTAVITI NOVU VLADU". I KOGA BI TO UMJESTO FADILA TURIO DRITAN? SMOTU NN-a KOJI NIKAD NI KOKOŠINJCA NIJE PODIGAO, A FADIL JE DOŠAO ZA PREMIJERA NAKON ŠTO JE PODIGAO 2 FABRIKE I ZAPOSLIO PREKO 1500 LJUDI. NEDAO NAM BOG DA NAS PONOVO ZAJAŠU NN I MIJATOVIĆ - TO BI BILA FILIJALA DODIKOVE VLADE ISTURENE U FBIH.
Ziv ti nama bio junacino. Bosnjaci su uz tebe.
Sto ne prenesete kako su nasi spasioci u Turskoj napali Gavrila za izdaju.
Ono sto je covke radio prethodne cetri godine,kakir planira naredne cetri:Opstrukcije i blokade.Kunu se u drzavu a prodali bi rodjenu majku za poziciju.Ukratko,licni interesi ispred drzavnih!
Prijatelju što se stdiš istine reci Mafijaš Čović
Stara ohrdina