Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Lemezan, ko namaz neki od Meglea
Redzo sebi umislio da je neki faktor i da mu niko nista ne smije prigovorit, mozda ga treba podsjetiti na cinjenicu da nije voljom naroda izabran u skupstinu.
Koji je ovo balvan.Čuj Lemezan strucnjak za saobracaj.
Sta zna mutavi Redzo, da ista zna nebi bio u najodvratnijoj stranci.
To brate,tako i treba uhljebima reci u lice.Dosta vise
Ovo je buzdovan koji ne zna da prica, a kamol da vodi neke implementacije
Policajac radi svoj posao, otkud pravo da mu se u to neko miješa.
Pogrešni ljudi na pogrešnim mjestima. Sve go uhljeb. Kakva skupština, takva i policija.
Tako je..Najveći kriminal i javašluk je upravo u policijji
Sindikat smjeniti momentalno, postaviti mezavisne kandidate, ovi ocigledno ne znaju koja je njihova funkcija niti rade ista da policiji bude bolje. ako je ovo njima prikladno onda smo dotakli dno dna.
A koji je ovo LAMEZAN, kuruzo....na faci mu se vidi da mu je IQ 0,0035, samo ko mu dopusti da on nešto obnaša i da on komentariše gori je od njega
Policija prvo treba da počne da radi po zakonu ako misle da se i mi ponašamo po zakonu.
Redzo zvani Ilidzanski Vepar
Da je ovo Bivsa Juga Redzo bi vec Fasovao od Policije
Drzimo se profesionalizma i ostavimo na stranu politikanstvo. Policija u principu radi svoj posao pozrtvovano i dobro, ali moraju se nekad prihvatiti i sugestije za poboljsanje, a sugestije moraju biti dobronamjerne, a ne populizam i politikanstvo. U konkretnom slucaju, ima svega sa obje strane. Sudstvo je sakriveno iza policije, a ono je osnova svih problema.
Vidi glave izdajnicke tri ti p. m. j.
Svaka cast ko god je sigurnost gradjana sveo na nivo prepirke redze i sindikata. Odron