Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja podrška Klixu
bakire odlazi kad si dozvolio da fasiti hapse po federaciji.
Odakle pravo MUP.u TZV.RS.a da pretresa bilo koga u Sarajevu??? PA ONAJ KOJI JE TO DOZVOLIO TREBA GA OBJESITI NA SRED CARSIJE! Drugo, za priskuskivanje navodi se kazna zatvora i do godinu dana A NIKO SMRADOVI NE NAVODI KOLIKO JE KAZNA ZA CVIJANOVICKU I CETNICKU GAMAD ZA KUPOVINU ZASTUPNIKA!!!??? Koji apsurdi pred ocima gradjana od strane Tuzilaca, Sudija, Policije, Cetnika, korumpirane vlasti, policijske i spijunske drzave... ZNACI OD SADA KO ZINE PROTIV POLITICARA IZ TZV.RS, MUP GENOCIDNE TVOREVINE CE MU BANUTI NA VRATA! E PA EVO BANDO, IZGORJELI DABOG DA I TO GORJELI DAAAAAAANIMA... CETNICKA POSLA!
Štaš brt komedija jedna velika.
Ma kakvo bratstvo kakvi qurčvei što dalje od govana to bolje po nas...Stoku izolovati ogradu ograditi se oko stoke i tj to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u ovom slucaju podrzavam novinare jer vjerujem da stvarno postoje malverzacije onog trasvestita Zeljka, sto se zeli zataskati.... medjutim u vecini slucajeva novinari su govna lesinarska stvorena za javno plasiranje bljuvotina bez istrage i provjere informacija, a o nepismenosti da ne pricam... uglavnom su to potplaceni kurvini sinovi, sa ofirnim tekstovima usmjerenim prema pojedinim politickim objektima (npr. placeni clanci za SDP i autoceste, i javno oblajavanje svakoga ko je protiv njih)
Nedaj se klikse.