Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, porodico Kozlić. m.selam
Oni koji su se narugali ovom gestu dotakli su moralno dno.
@Mojnemene slazem se, roditelji se mogu ponositi. Dodala bi da su mnogi komentari koji podrzavaju curicu isto tako dotakli dno. Prozivajuci druge djevojcice na nacin da bi se i dame noci posramile, definitivno je nesto jos nize. Zlobni malogradjani koji hvale ono sto se od njih ocekuje, dok su u glavi i srcu sirotinja.
Bravo Lejana!! Cura sa viskom svijescu i savjescu..
Ovo je primjer da u zemlji nije sve TRULO !!!
Lejana tebi i tvojima sve najljepše za Bajramske praznike Amaru poseban pozdrav. PS.Ma ima nas i poneko zdrav.
Ma gdje ćes na Balkanu učiniti nešto drugačije, bilo vrijedno pohvale ili pokude? Kod nas je za osudu sve što je drugačije, sve što odudara od "normalnog" kodeksa ponašanja... Lijep i pohvalan gest bi stvarno trebao biti za pohvalu, a ne za osudu... STRAŠNO.
Ovaj narod je kombinacija fukare i oholosti. A to je jedna od najgorih kombinacija uopšte.
Tako je kad je babo insan, mora i dijete biti insan, a ne hajvan
Aferim djevojko.
ispravan korak, ali medija nije vrijedan. doniranje novca mogla se moglo učiniti i bez marketinga.
Nisi razumio suštinu! Farmerke i majica sa natpisom su u funkciji buđenja svijesti drugih ljudi, bez natpisa bi se zaista moglo pomisliti da dijete nije imalo novca za haljinu. Ovako, stvar je savršeno jasna - imam i ja para, ali neću da ih dajem kako bi se zadovoljile plitke i snobovske forme!!!
@wolf07 ponovit ću, mislim da humana djela treba činiti radi sebe i da ona sama po sebi ne zahtjevaju nikakvu potrebu da se naglašavaju. bio bi đir da je došla na maturu u farmerkama i majci bez potpisa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.youtube.com/watch?v=Yrzk5wW0STQ
Tesko je rast medju krkanima kojim je domet selfi,dernek i rostilj.
Šta reći na sve ovo. Jedna prekrasna mlada djevojka, koja je za svoje godine veoma zrela osoba i jedna divna duša. Ona je nada da dbro postoji na ovom svijetu i da bolje sutra zaista može doći.
svaka cast za ovu curicu bravo puna podrska
Svaka cast,dat ce tebi Bog sve najbolje...jos jednom svaka cast
Djevojčice draga, za matursko veče se oblači specijalna odjeća, a ne kažjuel. Lijep ti je gest da imaš osjećaj za humanost, ali ne u ovom slučaju jer si ponizila sve svoje vrsnjake sa tim svojim gestom. Ti ispade ko humana djevojčica, a svi tvoji drugari i drugarice nehumani. Matursko veče to je posebno veče i to treba da ispoštuje svaki dječak i djevojčica, a humanost se treba dokazivati svaki dan, a ne jedno veče.
@milojko74 , postoji nekoliko vrsta raka koje se apsolutno ne mogu izliječiti, tako da ni vreće novca ne pomažu, a dijete treba lijepo obući za Matursko veče. Za tu ceremoniju 300 KM ti je dovoljno .
@uskrsliTito ,prvo da bi bio human, moraš biti kolegijalan,.ako nisi kolegijalan nisi ni human. Maturanti za Matursko veče uvijek su oblačili specijalnu odjeću koja odgovara za tu priliku.,izuzev ako se maturanti kolegijalno dogovore da neće biti specijalno obučeni. Matursko veče netreba miješati u humanitarne svrhre. To treba da je veče radosti, pjesme jer si završio jedan edukativan put .Uskrsli Tito, žao mi je što ću te razočarati, džepovi su mi puni novca, barem za sada .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)