Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci u Hrvatskoj su za primjer! Veliko postovanje za te ljude i doprinos koji su dali obrani Hrvatske od srpskog agresora.
U HR ima blizu 150.000 Bošnjaka koji se nazalost izjašnjavaju kao Hrvati.Kad bi se svi izjasnili ono što jesu,ova brojka od 20.000 bi bila smiješna.
user965, pa kako su Bošnjaci ako se izjašnjavaju da su Hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Krajnje je licemjerno od strane Hrvata govoriti kako nije dovoljna zastupljenost od 124 Hrvata koji imalu mandat u vlasti BiH, dok sabor u Hrvatskoj od 151 poslanika, nema niti jednog Bosnjaka.
Licemjerstvo te vrste nema granice.
Bravo 👍
bravo, samo reciprocitet. U prevodu, pandorina kutija je otvorena
trebaju sve manjine pogotovo u zemljama kvinte traziti svoje izborne jedinice ma.mu li vam vasu..parcate druge drzave a da se radi o vasoj drugo bi govorili
To su oni bosnjaci kojima je lijepo u agresorskoj drzavi
Koja je razlika od Bosnjaka u Hrvatsko koji su lojalni gradjani , koji su ginuli protiv srpskog okupatora u odnosu na HVO koji je komadao BIH , zeli to i sada i uvijek saradjivao sa chetnicima gdje su Bosnjaci trebali nesto izgubiti ..OGROMNA razlika .Ali oni tamo nista a ovamo bi sve :GLUPI BOSNJO et
😂😂😂😂
Bakir ce lobirati za ovo, nebrinite se
Ništa čudno! Kako Bošnjacima, koji su odbranom Lijepe njihove zaslužili bolji status, nisu dali samostalnu izbornu jedinicu, tako i nas u Bosni namjeravaju pretvoriti u manjinu. U Hercegovini Bošnjaci (muslimani imaju ograničeno, nemaju nikakvih političkih prava. A totalna su manjina među konstitutivnim narodima, vjerovatno i ispod praga konstitutivnosti, zbog čega su protiv građanske BiH.
Bosnjaci treba pola Hrvatske da imaju , ionako je Dalmacija bila dio Kraljevine Bosne
What goes around, comes around :P
Ako su muslimani u Hrvatskoj sudjelovali u obrani, odnosno u Hrvatskoj Vojsci, onda, po retorici muslimana u BiH su sudjelovali i u agresiji na BiH? Jel to?
@EugenSpaliSarajstan pa isto ide i na vas katolibane ako ćete igrati tu igru
Opaaa! Gruba igra.
dobićeš marjanovo...
To nema logike kakve gluposti ovi vise neznju šta će
Odlična inicijativa iako mislim da ‘legitimno predstavljanje’ i moderna demokratija nemaju veze jedno s drugim. Ali nije to naš izum, mi samo tražimo reciprocitet.