Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za njega se može reći da je bio Bosanac u najboljem smislu te riječi. Neka mu je laka zemlja.
Pola ovih sto je doslo, doslo samo da se slika i bude vidjeno. Ne zasluzuju oni tebe, moj generale.
General Divjak je imao vojnog i strateškog znanja da razvali i uništi Sarajevo od ponedjeljka do ponedjeljka. Umjesto toga, on je došao da ga brani i viče NE PUCAJ - a agresorima NO PASARAN. I odbranio grad i zemlju. A onda do neki dan radio na kulturnom i obrazovnom opstanku uprkos bezbrojnim domaćim neznalicama i štetočinama. Šta reći? Hvala.
Neka ti je lahka zemlja generale.
Pocivaj u miru generale !
Laka ti zemlja bosanska, generale. Legende ne umiru💪
Pozdrav domovini, komandante!
batko vrati pare
Reklo bi se da je po običajima bio brozomiljac. To su vam oni što se svakog prvog u mjesecu oglase sihrenama sa brozomolja, svojim umilnim zvucima uzbunjivanja. Ako, neka našeg mulćećkog reciklažnog centra, koji od nečijeg otpada to u zlato pretvori. Šta u zlato, u religiju.
Nije imao aroganciju kakvu imaju pripadnici nasih kartela, prije svega pristojan, duhovit j dobronamjeran gospodin. Jedan od najboljih. Laka ti zemlja generale!
Admine isključi komentare. Od ovih "vjernika" se ostati ne može. Jovo legendo!💐
Slava mu!
Isplakala sam se kao da mi je neko blizak umro. Na nama je da cuvamo sjecanje na tvoj lik i tvoje plemenite osobine, kao i tvoje djelo, djelo dobra i u ratu i miru. Neka ti je laka zemlja i vjeca slava, Generale dobra!
šta znači agresija na bih? jesu li to napadi onih mudžahedina na srbe i hrvate što ih je alija uvezo.
ma vi ste zapoceli rat sta ste radili sa civilima po Foci ,Visegradu i ostalim gradovima muhadzedini su dosli da nam pomognu da se branimo a rusi su dolazili vama da pljackaju i siluju zajedno sa vama
A bunili ste se kada je Ivanic izveo dio vojske 9.Januara a vidi sada na sahrani divjaka moze vojska. Tesko da je neko od Srba ovo potpisao. Nepostovanje ili tumacenje drzave na svoj nacin uvijek vas je krasio :)
Posljednji pozdrav, prije svega, čovjeku...počivao u miru
Ovu benjaminu ko da je batko pravio , grozni su. Ona se barem mogla nasminkat
I nebo nad Sarajevom place za ovim covjekom. Pocivaj u zasluzenom miru, ljudino.