Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji zlocin koji su pocinili VRS a da je bilo ko od naroda, drzave, entiteta digao neki spomenik i napisao BILO STA u tom pogledu. Nemamo se mi kome ni bilo sta pravdat. Zivimo opkoljeni zivotinjama, da se zivotinje ne uvrijede
Ogavnije stoke ne postoji od ovih trojanskih nametnutih turbo folk kučki iz Kasabe. Ustati kad se kaže Miro Lazović...
Nisam za ravnanje zločina, po količini. Svaka žrtva isto boli i majku i brata i sestru.... čovjek reče istinu, mi bi suživot, a oni bi da nas nema. I tako su nastavili. Jbte, ajde da se pokoljemo, pa nek barem djeca znaju da su srbovi smeće i zlikovci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne seri Lazovicu, nisu VRS činili laponci i pingvini, nego narod čije je ime na tabli. I dok je Vječnice tabla treba da stoji i svjedoči istini. A ko se u uvrijedi na narodnom/nacionalnom nivou ima apoteka 200m niže da kupe peršin.
aj nemoj zezat, treba fino pisat ko je to uradio, zato smo mi npr. na spomeniku u Grabovici napisali "Pod okriljem noći 8-9 rujna 1993 pripadnici Armije Bosne i Hercegovine nas 33 nevinih su ubili..." eto nismo navodili nikakvu nacionalnost niti upirali prstom u jedan narod.
a sta su to zakuhali ovi ovamo https://youtu.be/QpvSR428BMs
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi mu stan sačuvali,čuvali roditelje i sestru u ratu i nosili hranu. Kakva ti je savjest Lazoviću jade jadni.
Kad Srpski. Sram neka te bude svojih predaka.
Miro Lazović je Srpska izdajica koji je ostavio svu svoju familiju u ratu i Srbi su mu sačuvali roditelje. Nije mi jasno kakva je njemu samo savjest kao čovjeku i kako samo ima pravo da ovako komentariše. Srbi mu sačuvali stan u ratu. Sram neka te bude Miro Lazoviću svojih predaka i prezimena. Trebao si ga promjeniti.
Po ovoj logici i sve njemacke zrtve su ravne svim ostalim u WW2
Njemački fašisti su počinili holokaust. To je istorijska činjenica i termini u širokoj upotrebi. Ne znam zašto bi se njemsi antifašisti na ovo našli uvrijeđenim. Tako bi na paljenje Vjećnice od strane srba zločinaca trebali gledati pošteni srbi.
tacno lazovicu, zlocin nisu napravili srpski zlocinci, jer i tu ima jako dobrog svijeta...isto kada bi bilo napisano da su zlocin napravili bosnjacki zlocinci, iako je i zlocina ili zlocinaca mnoooogo manje u tom narodu...ili hrvatski npr...ruzno zvuci jednostavno...pa pokojni divjak je srbin majka mu stara, pa bogic bogicevic..
Ima li i jedna drzava, grad u novijoj historiji koji je zrtvovao borce kako bi se sacuvalo manjinsko stanovnistvo, koje je u tom momentu bilo ugrozeno. O tome se malo govori, a svi pokusavaju da nas izjednace, a zna se kakav je bio karakter rata i zna se tko je izdavao cak i rjesenja o oduzimanju imovine zbog nazovi protudrzavnog djelovanja, samo zato sto pripadas drugom narodu.
Bravo gospodine Lazovic, respect. Isitna je da je u momentu opsade drzave i grada, predsjednistvo odlucilo da se bori sa odmetnutim pripadnicima ABIH i pri tome su u akciji hapsenja poginuli momci koji su to uradili kako bi zastitili gradjane koji su predstavljali manjinu. Ovo je dio ponosne historije BiH u agresiji i to se nedovoljno spominje.
Kako mnogi uposlenici grada pricaju, nju savjetuju koverte sa uputama koje stizu sa KCUSa
Da napišeš Boko Haram je spalio vjećnicu oni ostaju isti zločinci i mrzitelji svega bosanskoga.
gospodin čovjek 🥇
Ne kontam, jesu li je zapalili srbski zločinci ili nisu ? A zna se kome smeta istina...
Bravo Benjamina
pa jesu li bili swrbi ovo i tzv VRS? da nije bilo mozda dobrovoljaca sa marsa? ne kaki lazovicu
Čuj ovog lažnog ratnog Alijinog predstavnika Srba u Sarajevu. Nisi nikad ni jednog Srbina u Sarajevu nikad zaštitio u ratu samo svoje dupe gledao i srao po RSu. Još ima obraza da se ovaj petokolonaš javlja da on kao nekog sad odbrani. Fuj i brat te se je odrekao..