Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve su balkanske drzave clanice NATO Saveza i Hrvatska, i Slovenija, i Crna Gora i Makedonija. Zasto jedina Bosna i Hercegovina da ne bude? Isto kao s raspadom Jugoslavije. Sve republike izasle, a samo BiH platila cijenu sto nije htjela ostati sa Srbijom u necemu sto vise nije bila Jugoslavija. Ko to smije BiH vezati sa Srbijom i sta to BiH ima sa Srbijom?
Znači, ipak su tačne informacije o velikim i ubrzanim aktivnostima NATO-a u Bosni i Hercegovini! Zdravo, ćao, vozdrica. Tralalalalalalalalalaaaa
Šta hoće Rusija da pomogne Srbiji.Rusija je nezakonito agresijom napravila dvije Ruske republike u Ukrajini,dvije Ruske republike u Gruziji,Rusku republiku u Moldaviji i okupirali su Krim.Rusi nemaju obraza da se mješaju u status Republike Kosovo i i Bih.
Jobane suka, Rusija nikad neće biti globalna sila jer je jedna primitivna složena država sa srednjovjekovno ustrojenim društvom pod čvrstom rukom čizmom neostaljinizma. Haos se ne liječi drugačijom inačicom haosa, već redom. P.S. Kako bi volio da pola rusije stane u Žiguli a pola u kamion pa da se sudare... Bljat suka pidoras! :P
Dosao rujooo da kaze sta je za nas najbolje....e vala gluhoo biloooo...pa nismo vam mi sumadinci,ne igramo mi ko mile traktorista kako vi svirate!!! Svi znamo odlicno da vama puca qurac za sumskom republjim...vi je koristite kao malenaa vratašca za Europu!!! Dok vam sluze sumadinci i dok vam trebaju vi ce te ih tapkat po glavama kao zabrinuti Očuh...kad vise ne budete mogli to koristiti umjesto tapkanja po glavama ce te im dati nogu u dupe! Sta nas boli racqu sta ruje misle
Ni BiH se ne slaze sa aneksijom Krima, gospodine Lavrov.
NATO je top prioritet BiH.
Samo vi srbujte. Kad nato opet digne avione opet ce vas ruski pedofili nakon karanja ostaviti na cjedilu
Ko tebe retardirani majmune šta pita. Vi ste obični zaštitnici koljača i ubica.
Ko tebe šta pita??? Što nisi branio Srbiju kad ih je NATO bombardovao govedo jedno? Tako ih nećeš ni u budućnosti, jer bitno vam je samo da imate uticaj na Balkanu! Idite pa tamo u Aziji pravite red - ovo je Evropa!!!
Ovaj Lavrov nije dobar za Srbe nikako. Ako pažljivije analiziramo njemu je dobro da Srbi budu na vjetrometini, dakle dobri samo za izazivanje nekih budućih nemira na balkanu a onda može Nato da ih slomi. Uzevši u obzir da su se (Srbi) dobro zamjerili gotovo svim susjedima veselo bi prošli. Lavrova ne zanima sigurnost Srba ako jednom budu pod Nato kapom? Njemu je problem stabilan i miran balkan u kojem nema mjesta ratu?
I to samo RTRS objavio od toliko svjetskih medija?
lavro jarane mi cemo malo unato malo svama. jelto ok natebe?
Ko da vas tamo Sibirce ko sta pita. Jedi snijeg i suti.
Ko ste vi pa vi i sta imaju sa bih i da odluci manjina gdje da idemo.
Šta bi ti? Da ostanemo u okviru Srbije i Rusije?
E bas bi me zacudilo da ste rekli da nije problem to pristupanje NATO :) Sta Turci kazu ? Rusi samo gledaju da se oni nesto pitaju i kontriraju.. ovdje preko tudjih ledja kao i ameri .. a mi smo telad za jedne i druge.. nekada je TITO znao vladati ovim i stati i pred Staljina i reci ko te jeb.. isto tako i Ameriku.. ali bilo pricalo se.. tesko vise ikada lagano traziti hljeba gdje drugo ovdje tesko da ce ista bolje.. posebno sa ovim nasim kretenima..