Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo "lavica" ja sam bjeloglavi sup
To ti je isto ko da napišeš članak o Anđelini Džoli a staviš samo slike Bred Pita... Klix.ba
IMA KOSU, ŽENSKO JE!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nikad mi nece biti jasna ni jedna civilizovana zemlja koja drzi divlje zivotinje u kavezima . a presjecanje vrpce za dolazak lavice je kruna idiotluka bar u ovoj godini :))
Bugari nekom nesto da doniraju,da nekrepa kod njih od starosti dali je nama fol,sve je to dobro naplaceno od narodnih para,transport,karantin itd.kao i za ovu novu
a vid lava sto se razbaco kod da mu je ovo babovina a nezna da pripada sejdic finci. :-)
jesu li i lioneri na budzetu..?
dosli lavovi a nigdje srba :(
bas me zanima kolikim nemarom i neznanjem odgovorni ce ova kraljevska zivotinja da prezivi u ovoj korumpiranoj i jadnoj drzavi !!!
sada možemo srpsku nejač bacati lavovima...ostvaruju se morbidni snovi riste đoke
Koliko je zino ,mogo je Dodika progutat...!
Valjda ce odraditi proljetnu depilaciju
Serv(al) i lavovi u Pionirskoj dolini, opet. :D
ja vidim lava, i dvoicu glavonja i nakindjurene hanumice a lavicu jok
Lav mi djeluje izbezumljeno, kako nece, jucer svjeze meso, od danas samo graha ...
Lavica već dobila ime Gabrijela u Osijeku a ovi hoće da je preimenuju, nije joj baš ime u Sarajevu "in" hahhahaha
To nije lavica, to je njena shauma. Ovako izgleda lavica kad koristi shaumu, sredila se maxuz. I sta kaze ciko iz Pionirske necemo morati nigdje sad ce lavovi i tigrovi da nas jedu na domacem terenu? Pih, a ja taman kontao na safari po Keniji, u hebo te cekaj to nije u komsiluku. Nista onda od safarija.
Lavovi su mačke koje vole da žive na izuzetno malim površinama, pa nebi bilo loše i da ovu nastambu još malo smanjite! :)
konacno ce king da umoci