Sportska inspiracija
2.5k
Lana Pudar, svjetlo na kraju tunela
Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je ovo talenat covjece. da iz ovog jada i cemera, bez ikakvih uslova, osvaja medalje
16 godina, svijet vec cuo za nnu. Ponosni smo Lana 🇧🇦.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stavljat maloljetnom djetetu TERET na ledja da je ona svjetlo na kraju tunela u mrakaci BiH i da ona treba da prekine podjele i barijere u BiH, jako je bezobrazno prema ovom divnom djetetu. Pogotovo je licemjerno kad dolazi od bh novinara i politicara koji svaki; haman svaki dan potpiruju nacionalni sukob i pokazuju nula tolerancije za druge.
Lana Pudar je anomalija, i to sto je cura uspjela da napravi ne treba da se koristi kao izgovor da se ne radi na poboljsavanju uslova kao sto je slucaj sa Dzekom. Da ne bude 'eto vidite da se moze i da nisu bitni uslovi'. Ako se sport bude ignorisao, ne mozemo se cuditi ako Lana kasnije isto odluci da ode u neku drugu zemlju koja je spremna pruziti ono sto joj ova zemlja ne pruza.
Ona je iz ona 2 vagona kako rekoste.
Svjetlo na kraju tunela bez bazena
Jedina svijetla tačka ove države. Hvala ti na svemu.
Znači moze se…pokazuje dijete
bravo
Kakvi bazeni u mostaru nidje veze.... kupite joj stan na otoci, neka ima svoje termine na bazenu i tjt... zbog jedne osobe da pravimo bazen, jeste li vi polupali loncice!? Dajte joj sportsku platu i nece ona nidje...
idiot
@sucmurasti, ako si i citao clanak, uzmi ga citat jos koji put, dok ga ne procitas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
licbnost godine, a mozda i desetljeca u BiH
Jesu dosadni ovi sa bazenom,napravite bazen,napravite bazen.Eno bazena na Otoci,njoj su mnogo potrebniji strucniji i kvalitetniji treneri da porade na stvarima koje cine jednog sampiona,da popravi start itd.Najbolje bi bilo da joj se obezbijedi stipendija i da je posalju u SAD da trenira.
Ovo treba da bude uzor mladima a neke tamo peValjke, zadruge i ostale budalastine.
Bravo Lana kraljice dijamantu i ponose prije svega svoji roditelja, pa tek drzave.Drzava se kiti sa tobom, jer si ti uspjela, ali dok si postala to nigje nikoga od vlasti i drzave nije bilo. Talentovani plivaca ima BiH, i vise nego talentovani, ali je sistem taj koji se uklopio plivacki savez, pa ta djeca nemogu vidjet velika takmicenja, jedino ako roditelji neplate iz svoga djepa.Lana je vrh BiH piramide, ali "Lana " ova zemlja ima jos.Bravo sine ponose svoje majke i svoga oca .
Lani čestitke, Lana uljepša dan. A Lana sa stanjem u državi nema ništa. Lana je rezultat rada i discipline, koja je potekla iz njene familije Lana ima minimalne mogućnosti i pretvara svoje težnje i želje u svoj životni put.
Čestitka, od srca.Mostarska sirena.
Vidi Fikrete da narucis kakav olimpijski bazen iz Kine za jedno 10 miliona km?
Kraljica nema dalje...