Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa je fkt🙃
Pa nije moguce da si nesto napisao a da nije sablonska nebuloza. 👏👏👏👏
poselamio te Hamdo iz Srebrenice njemu nije uspjelo u Podrinju sa sdp hoćel Hercegovini vidicemo
sta se cudis??? onaj nedavno se iz zatvora kandidirao za necelnika! Onaj drugi osuđen i na suspenziji a prima punu platu.... ovo je još dobro! :DDDDD
zakon o prebivalistu 2013 sdp izborni zakon 2021 sdp ?
Nemoj da je ko dira ima zena iskustva sa prevarama usavrsila se sada je sigurno nece uhvatiti da krade listice
Bravo, pokusajte napraviti drzavu kako valja.
Dobra za zaPrlit ga
Da je pametna kao što je lijepa!
Unistio bih je ko Dinokio KK"Bosnu"
Lana TI i JA na izbore kad hoces...
Ne samo da je ljepa vec je i dokazani ljevicar❤ i slag na tlrtu sto je mlada i šoklovana.
Dal hrvati peru guzicu poslije sranja ili samo razmazu govna po $upku toalet papirologijom ? Jer ako peru polizao bih joj #icu .
Covjeka ubija dvoje: izdajice i milost neprijatelja!
Hrabra nadasve, pametna I lijepa!! Svaka cast djevojko!! Tesko je biti Prlic u Mostaru, odreci se strica odnosno njegovih djela I ideala!!!
Pa to im je posao. Kako nikog ko nije ni u jednoj stranci nemože zapasti da bude član biračkog odbora. Svake izbore iste osobe
Ko o čemu, ku*** o poštenju, otkad su ih uhvatili u Srebrenici svaki dan iz SDP-a novi dopis o namjestanju izbora u Mostaru
Lano, ljepoo naša, de neka iz SDP BiH objasne to da: 1. Nisu željeli podržati zajedničkog kandidata u Srebrenici (da mi oprosti jednio Denis B.) 2. Ćime su dali na volju OO SDP Srebrenica da se samostalno opredjele za dalje aktivnosti po pitanju izbora Načelnika Srebrenice. SDP BiH mora biti opredjeljeniji da s enebi SDPu ponovilo ono iz Srebrenice. Niste nevini ni vi iz vrha.
Pametna djevojka.
mora se priznat da ove maske poboljsavaju zenski izgled bar za 50%. cak i kod sonje karadzic, mada to njoj bas i ne pomaze puno.
Obrve je odaju.