Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je uzeti odsustvo iz države i tražiti novo mjesto za porodicu
Vidi slike klasični marketing bijela košulja zasukani rukavi, ruke prekrstene. Klasični provaljeni marketing presmjesno
ko je rekao da bi je usvojio, i ja bi je usvojio.. heheh...
Jedino SDP predlaze konkretne zakone za gradjane
Javiti se sa beznačajnim stvarima u zemlji u kojoj svi grcamo od problema je samo jeftini populizam,daješ sebu na vaznosti na skroz pogresan način!
Zastupnica rodne ideologije treba da nas uci o roditeljstvu...Ali vidim jednu dobru i ucenu vecinu koja je osporila ovaj populisticko demagoski cilj tako da nemam sta reci..Drago mi je da smo tu svi u racionalizmu i nedajmo se prevariti.. Sirite vase misljenje i onima koji nisu u toku..
zašto nema odsustvo za roditelje koji rode dije Bože sačuvaj
@medobrundo1 imas li jaceg svjedoka od boga:):):):)
daj mlada ne prdi
Uh Lana dobra si sve bi ti dizo khm ruku za svaki tvoj prijedlog
Prije ce ti ovi dzelatski poslodavci omoguciti odkaz nego odsustvo sa posla.Kad zatrazis sat vremena da esto zavrsis kao da mu zub iz glave vadis i jos ga moras naraditi.
Pa konji konjski komentatorski, za koga vi navijate, za sebe ili za međeda?
ovo je zaista neophodno... usvojiš bebu od deset mjeseci i imaš pravo provesti sa njom svega dva mjeseca prije povratka na posao... a sam čin je užasan stres i za majku i za dijete... nije to da nosiš bebu devet mjeseci, psihički se pripremiš na roditeljstvo... ovdje ti neko da dijete i kaže da je tvoje... treba se prilagoditi, povezati...
@sampt4 but why?
a ti uzimas peticu tisuca KM
Bravo 👍
Primi me usvoji me uzmi me i neću više ni ići na posao