Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik sa svojim starim jaranom. bas je u vrijeme lajcaka na celu ohr-a dodikova anticivilizacijska politika legitimizirana. tada je zapad propustio priliku da od ove drzave napravi nesto, a sada je cupajte iz ralja rusije i kine.
Ne pristaj na manje od 49% BIH?!
Trebinje...ne pristaje manje od pašaluka!😜
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sda tako olako pristaje na podjelu Bosne. Ja lično nebi sjedio na ovom sastanku samo sa kolegom iz Federacije. Džafke pao na ispitu još jednom.
ko osvaja evropsko prvenstvo da se oparim kad vec sve znas
Tako je, mogao je sjediti samo jedan iz FBiH, svejedno koji :-) :-) :-)
Ma hebati ga nebitan tip.
Iddeee Mileeee Lajkovackom pruugooom, ide Miiiileeee
Pametno
lajčak naruzio dodika da ga ne bruka pred drugim 🤣
niko nema tako lijepe clanova predsjednistva kao BiH
Bakirov-man, Baja-man i Alkos-man
stara lopina lajcak,treba oprezno s njim
Lajcak je primjer , ne -diplomatije. Covjek nije dorastao , sta sad Slovaci nas uce pameti, do skoro gace prodavali da se vrate doma sa jadrana
...možda do skoro i jesu, ali sada su svemir za Balkan, a pogotovo za BiH☝
Hehehehe ovi samo o Zapadnom Balkanu kenjaju . Boli ih ona stvar i za sve nas. Ponovo pokušavaju da nametnu neku Jugoslaviju samo ime mijenjaju a sve ono ostaje isto. Razmislite o stavljanju čovjeka na prvo mjesto a ne nacije ili narode možda bi to trebali prvo da svi promijene pa i vi u EU . Ustav sličan USA- WE THE PEOPLE- MI LJUDI...
Lajčak je poznati četnikoljubac!
Poredao ih po abecedi prvog slova prezimena 🤣
On je uhljup.
Gospodin Schmit dolazi, Satller, američki ambasador, britanski ambasador svi podržavaju Čovića i Dodika😁😁😁😁 Bake na aparatima.
Gospodin Schmidt po nalogu Bidena i Angele donosi promjene, Albanci Jevreji Romi Bosanci i ostali će imati ista prava kao i tkz hrvatski konstitutivna manjina. Ili kao i svi ostali svaki čovjek će biti isti u BiH.
Pa da, svi novinari vas truju sa RS i BiH. Eto koliko ste vi pametni i sutra ćete iste instalirati na vlast. Stoko, u torove!
ovaj vnago je odavno srpski igrac
Čovketov i Dodina jahran